Sve vesti Svet

ČOVEK POKUŠAO ČEKIĆEM DA SRUŠI PEDOFILSKU STATUU ISPRED ZGRADE BBC-a(VIDEO)

ČOVEK POKUŠAO ČEKIĆEM DA SRUŠI PEDOFILSKU STATUU ISPRED ZGRADE BBC-a
Pisao Elena Vuk

Čovek sa čekićem je snimljen okolnim kamerama kako razbija statuu blizu ulaza u zgradz BBC-a  u centru Londona pre nego što je na kraju uhapšen.

Kip koji je ovaj čovek pokušao da sruši, kreirao je 1933. poznati pedofil Eric Gill.

Prema Daily Mail-u, Gill-ovi dnevnici objavljeni 1980-ih otkrili su da je tokom života maltretirao svoje dve kćeri, sestre i svog psa.

Nazvana “Prospero i Ariel”, statua je inspirisana Šekspirovom dramom Bura, a prikazuje starijeg čoveka kako miluje mladog, golog dečaka koji drži flautu.

Čovek koji je oštetio statuu popeo se uz merdevine noseći majicu “Reservoir Dogs“, kultni klasik filma iz 90-ih, pre nego što je udario čekićem po skulpturi više puta tokom četiri sata.

Policija je posmatrala i pokušavala da stupi u kontakt sa čovekom, a na kraju ga je londonska vatrogasna brigada bezbedno oborila koristeći povišenu platformu.

Dok su policijski pregovarači razgovarali sa čovekom, on im je rekao da je statua trebala biti skinuta pre mnogo godina.

Na statui su takođe bile ispisane fraze “Oose All Peados” i “BBC Peados + Propaganda”.

Nakon što je policija privela čoveka, portparol policije je izjavio: “Pregledala ga je londonska služba hitne pomoći pre nego što je uhapšen zbog sumnje da je naneo štetu i priveden je.”

Britanski politički aktivisti godinama pokušavaju da uklone ovu statuu.

Samo prošle nedelje četiri osobe su oslobođene krivičnih optužbi nakon što su srušile statuu trgovca robljem Edward Colston-a u Bristolu.

Biće zanimljivo videti hoće li čovek koji je oštetio statuu zloglasnog pedofila koja se nalazi ispred zgrade BBC-a biti kažnjen, dok su pojedinci koji su skinuli statuu Colstona proglašeni nevinim.

MARIO ZNA i BORIS MALAGURSKI- Intervju koji pomera granice- Imamo različite stavove ali iste CILJEVE

Nulta Tačka/InfoWars