Srbija Sve vesti

CRKVA USTAJE PROTIV Evro Prajda! Episkop banatski Nikanor prokleo Anu Brnabić i gej paradu

CRKVA USTAJE PROTIV Evro Prajda! Episkop banatski Nikanor prokleo Anu Brnabić i gej paradu

Episkopi SPC konačno su počeli da dižu glas protiv izdajničkog i globalističkog režima Srpske napredne stranke i ustavokršitelja Aleksandra Vučića. Konačno su digli glas i protiv predstojećeg skupa sodomista u Beogradu iz cele Evrope, nazvanog “Europrajd”.

Tako je u javnoj besedi episkop banatski Nikanor prakitčno prokleo premijerku Anu Brnabić, ali i sve one koji će organizovati gej paradu u septembru u Beogradu. Takođe, Brnabićku je nazvao ćerkom i unukom srpskih koljača, a pozvao je i sveštenstvo i narod da se pobune protiv gej parade.

– Hoćemo li dozvoliti da slušamo onu koja je sve oskrnavila u našoj zemlji, neću ni ime da joj spomenem,? Onu koja je dozvolila da brat bude otac njenog sina? Hoćemo li to dozvoliti?“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Borojević (@sasa_borojevic2)

Ona je niti naše vere, niti našeg porekla, već neprijatelj i ona danas da nam propoveda da ne postoje otac i majka. Ustaćemo svi protiv toga. Ja ću prvi. I kunem! Prokleću svakoga ko ovo propoveda. I oružje bih upotrebio da ga imam – poručio je vladika Nikanor.

Da li će ovo biti početak glasa istine u SPC, da li će vladike i sveštenstvo prestati da ćute na izdaju države, na sodomiste u Vladi, na prodaju Kosova i Metohije, svetinja u Makedoniji?

Patrijarhu Irineju nije smetalo da se zdravi sa Anom Brnabić. Hoće li SPC stati uz svoj narod? Do tada, poslušajte govor vladike Nikanora.

NultaTačka/SrbinInfo