Sve vesti Svet

ČUVENOM MIKROBIOLOGU UPALA POLICIJA! Didier Raoult na meti istražnih organa! Dikretan obračun sa njim ili “samo” pritisak?!

Kako prenosi Logično.com a kako izveštavaju Prema francuskih mediji, jutros su na odeljenje profesora Didier Raoulta, upali istražni policajci u pratnji javnog tužioca, kako bi, prema njihovim rečima, preuzeli dokumentaciju zbog sumnje u korupciju.

Prema informacijama iz FBP, za ovaj upad mobilizovano je desetak policajaca , “u pratnji javnog tužioca” , javlja pravosudni izvor.

Istražni organi su u prostorijama IHU-a, “na 4. spratu” , ukazuje izvor. Tužilaštvo u Marseilleu potvrđuje da je pokrenuta preliminarna istraga na temelju izveštaja Francuske agencije za borbu protiv korupcije iz 2019. godini čiji je cilj istraživački institut IRD za razvoj (javni naučni i tehnološki odsek).

VELIKA VEST! Prva obdukcija pacijenta koji je vakcinisan protiv COVID 19 pokazuje ono što mnogi govore.

Istraga se odnosi na finansijske veze između ovog IRD-a Univerzitetske infektivne bolnice , ali i na unutrašnje funkcionisanje IRD-a u korišćenju javnih sredstava za troškove koji nisu povezani s misijama IRD-a.

Istražni policajci su, bez otpora naučnika, preuzeli veliku količinu dokumentacije iz odseka kojeg vodi profesor Didier Raoult, a koju će koristiti u dokaznom postupku.

Profesor Didier Raoult je stigmatizirani naučnik i profesor koji svakodnevno pokušava da dokaže delotvornost jeftinih lekova hidroksiklorokin i azitromicin u lečenju Covid bolesnika, što finansijskom i farmaceutskom sektoru nije previše po volji.

Mediji u njihovom vlasništvu svakodnevno stigmatiziraju svaku slobodnu i stručnu reč, krijući preko 200 naučnih studija.

Radi li se o običnoj koincidenciji ili nameri da se do kraja uguši jedino suprotno mišljenje, vreme će pokazati.

NultaTačka/Logično

O uredniku

Ljudmila Veneditkova