Sve vesti Svet

ČUVENOM MIKROBIOLOGU UPALA POLICIJA! Didier Raoult na meti istražnih organa! Dikretan obračun sa njim ili samo pritisak?

ČUVENOM MIKROBIOLOGU UPALA POLICIJA! Didier Raoult na meti istražnih organa! Dikretan obračun sa njim ili samo pritisak?

Kako prenosi Logično.com a kako izveštavaju Prema francuskih mediji, jutros su na odeljenje profesora Didier Raoulta, upali istražni policajci u pratnji javnog tužioca, kako bi, prema njihovim rečima, preuzeli dokumentaciju zbog sumnje u korupciju.

Prema informacijama iz FBP, za ovaj upad mobilizovano je desetak policajaca , “u pratnji javnog tužioca” , javlja pravosudni izvor.

Istražni organi su u prostorijama IHU-a, “na 4. spratu” , ukazuje izvor. Tužilaštvo u Marseilleu potvrđuje da je pokrenuta preliminarna istraga na temelju izveštaja Francuske agencije za borbu protiv korupcije iz 2019. godini čiji je cilj istraživački institut IRD za razvoj (javni naučni i tehnološki odsek).

VELIKA VEST! Prva obdukcija pacijenta koji je vakcinisan protiv COVID 19 pokazuje ono što mnogi govore.

Istraga se odnosi na finansijske veze između ovog IRD-a Univerzitetske infektivne bolnice , ali i na unutrašnje funkcionisanje IRD-a u korišćenju javnih sredstava za troškove koji nisu povezani s misijama IRD-a.

Istražni policajci su, bez otpora naučnika, preuzeli veliku količinu dokumentacije iz odseka kojeg vodi profesor Didier Raoult, a koju će koristiti u dokaznom postupku.

Profesor Didier Raoult je stigmatizirani naučnik i profesor koji svakodnevno pokušava da dokaže delotvornost jeftinih lekova hidroksiklorokin i azitromicin u lečenju Covid bolesnika, što finansijskom i farmaceutskom sektoru nije previše po volji.

Mediji u njihovom vlasništvu svakodnevno stigmatiziraju svaku slobodnu i stručnu reč, krijući preko 200 naučnih studija.

Radi li se o običnoj koincidenciji ili nameri da se do kraja uguši jedino suprotno mišljenje, vreme će pokazati.

NultaTačka/Logično