Sve vesti Svet

Da li je ovo Bajdenov kraj? Predsednik SAD-a prestao da pije lekove za srce zbog Pfizerovog korona leka- opasnost od ugrušaka!

Da li je ovo Bajdenov kraj? Predsednik SAD-a prestao da pije lekove za srce zbog Pfizerovog korona leka- opasnost od ugrušaka!

Lekar predsednika SAD Džoa Bajdena zabranio je Bajdenu upotrebu lekova za srce u četvrtak (21. jula) nakon što je počeo da uzima petodnevnu terapiju Pfizerovog leka Paklovid za lečenje COVID-a 19, rekli su zvaničnici Bele kuće  uprkos činjenici da to povećava rizik od razvijanja krvnih ugrušaka.

FDA posebno upozorava da „prevremeni prekid upotrebe bilo kog oralnog antikoagulanta, uključujući Elikuis, povećava rizik od tromboze,” što znači stvaranje krvnih ugrušaka .

Godine 1988. Bajden je preživeo dve moždane aneurizme, koje mogu izazvati krvni ugrušci. Lek Elikuis — koji je Bajden uzimao — prodaje se da bi smanjio rizik od moždanog udara i krvnih ugrušaka.

OVO SE NE PROPUŠTA! INTERVJU SNIMLJEN ISPOD ZEMLJE! EVO ŠTA SE SPREMA!

Takođe, Bajden je čak četiri puta vakcinisan protiv COVID-a 19 što dodatno zabrinjava kada je reč o njegovom već krhkom zdravlju.

Možda je vreme da se oprostimo od Bajdena i pripremimo se za kako je ranije i najavljivano prvu predsednicu SAD-a, Kamalu Haris?

NultaTačka/NYPost