Sve vesti Svet

DA LI OVAKO IZAZIVAJU ZEMLJOTRESE?! Svi su mislili da je priroda ali u pitanju je Američka mornarica koja je testirala svoju snagu! (VIDEO)

DA LI OVAKO IZAZIVAJU ZEMLJOTRESE?! Svi su mislili da je priroda ali u pitanju je Američka mornarica koja je testirala svoju snagu! (VIDEO)

Juče je svet obišla informacija koju su preneli najpre mejnstrim mediji a ona se ticala zemljotresa jačine 3,9 magnitude po rihteru koji je zahvatio poznatu obalu “Dejtona” na Floridi. Svi su mislili da je priroda ali u pitanju je Američka mornarica koja je testirala svoju snagu.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Ljudi nisu navikli da viđaju ili osete zemljotrese u tom podrčuju te je ta činjenica još više zbunila mnoge.

Samo dan nakon ovog zemljotresa oglasila se i Američka Mornarica sa saopštenjem da je 200 kilometara od obale testirala izdržljivost novog nosača aviona USS GERAL FORD.

Ovo nije bilo obično testiranje, brzine, okretnosti i manevrisanja već je mornarica svoj brod gađala sa čak 40.000 tona teškom bombom.

Manje više da li je a jeste brod izdržao no ono što je svakako za preispitivanje jeste način na koji je došlo do zemljotresa i navodi mnogih da se oni izazivaju veštačkim putem.

Ovaj video i ovo testiranje sigurno potvrđuje da je moguće izazvati zemljotrese pa možda čak i cunamije putem aktiviranja eksplozije no da ne budemo “teoretičari zavere” reći ćemo da je to mogućnost ali složićete se, nije nemoguće.