Sve vesti Svet

DA SE PODSETIMO! EVO KAKO JE FAUČI PRIČAO DA VAKCINE ZAPRAVO POGORŠAVAJU BOLEST (VIDEO)

DA SE PODSETIMO! EVO KAKO JE FAUČI PRIČAO DA VAKCINE ZAPRAVO POGORŠAVAJU BOLEST (VIDEO)
Pisao Elena Vuk

Skoro dve godine star intervju u kojem dr. Entoni Fauči raspravlja o vakcinama i poboljšanju zavisnosti o antitelima (ADE) ponovo se pojavio, jer se sumnja da je varijanta Omicrona Covid-19 uzrokovana vakcinama.

U intervjuu sa izvršnim direktorom Facebook-a Markom Zakerbergom, koji je održan u martu 2020. kada su vakcine protiv Covid-19 još bile u razvoju, Fauči objašnjava različite faze ispitivanja vakcine i navodi ADE.

Nakon što se osvrnuo na to kako istraživači proveravaju sigurnost vakcina jednostavnim ubrizgavanjem testiranog subjekta i uvidom da li imaju neželjenu reakciju, Fauči je priznao ADE kao “još jedan element sigurnosti”.

“Postoji još jedan element sigurnosti, a to je ako nekoga vakcinišete i on daje odgovor antitela, a zatim se izloži i inficira, da li odgovor koji izazovete zapravo pojačava infekciju i pogoršava je, i jedini način na koji ćete znati da je to ako uradite produženu studiju, ne na normalnom volonteru koji nema rizik od infekcije, već na ljudima koji su napolje u rizičnoj situaciji. Ovo ne bi bio prvi put, ako bi se dogodilo, da vakcina koja je izgledala dobro u početnoj sigurnosti zapravo pogoršava stanja kod ljudi.”

Fauči je dalje naveo primere kada su vakcine zapravo naštetile ljudima.

“Postojala je istorija vakcine protiv respiratornog sincicijalnog virusa kod dece, što je paradoksalno pogoršalo stanje kod dece. Jedna od vakcina protiv HIV-a koje smo testirali pre nekoliko godina, zapravo je povećala šanse da se pojedinci zaraze.”

Dakle, ne možete jednostavno otići i dati, osim ako ne osećate da na terenu kada se neko zarazi i izloži da je vakcinisan ne pogoršava stanje. Zato morate da uradite ispitivanja.

Prema Dečjoj bolnici u Filadelfiji, “ADE se javlja kada antitela stvorena tokom imunološkog odgovora prepoznaju i vežu se za patogen, ali nisu u stanju spriječiti infekciju. Umesto toga, ova antitela deluju kao ‘trojanski konj’, dozvoljavajući patogenu da uđe u stanice i pogoršava imunološki odgovor.”

Kako je primetio Kyle Becker iz TrendingPolitics-a, Reuters-ov izveštaj o izbijanju respiratornog sincicijalnog virusa (RSV) iz 1960-ih priznao je da su deca razvila bolest od primljene vakcine.

Kasnih 1960-ih, deca u Vašingtonu, primila su vakcinu protiv RSV-a u kojoj je virus inaktiviran formalinom…

Osamdeset posto dece koja su primila vakcinu je bila hospitalizovana sa teškom respiratornom bolešću, a dvoje dece je umrlo. Mnogi naučnici su mislili da je formalin odgovoran za probleme vakcine, ali se hemikalija bezbedno koristila u drugim vakcinama.

Faučijevi komentari pokazuju da je bio akutno svestan potencijala da vakcine mogu pogoršati bolest koju pokušavaju izlečiti, a njegovi komentari sad ponovo kruže jer mnogi veruju da se to može dogoditi sa trenutnom epidemijom Omicrona.

Intervju, Fauci-Zuckerberga iz marta 2020.:

NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! MARIO ZNA i SAŠA RADULOVIĆ- Sledi ekonomska kriza, deo njihovog plana- Mediji ćute o referendumu

Nulta Tačka/InfoWars