Srbija Sve vesti

Danica Grujičić: Ubeđena sam da je virus veštački stvoren, čovečanstvo mora da dobije odgovore

Danica Grujičić: Ubeđena sam da je virus veštački stvoren, čovečanstvo mora da dobije odgovore
Pisao Elena Vuk

Doktorka Danica Grujičić, koja se nalazi na funkciji direktora Instituta za onkologiju i radiologiji Srbije, ističe da su balkanske zemlje vodeće u Evropi po smrtnosti od kancera. Takođe, doktorka je mišljenja da postoji velika verovatnoća da je virus produkovan u laboratoriji.

“Srbija, Mađarska i Hrvatska smenjuju se na prvom mestu po smrtnosti od onkoloških bolesti. Nešto se desilo na Balkanu što je uzrok ovakve tendencije”, rekla je Grujičićeva.

Grujičićeva je rekla da za nju nema sumnje da se velikim delom agresija NATO-a i zagađenje životne sredine može dovesti u vezu sa obolevanjem i sa umiranjem od zloćudnih bolesti.

Šta to kriju Fajzer i Moderna?!

Kada je riječ o virusu korona, Grujičićeva je navela da nema informacije o tome ko je i s kojim razlogom stvorio virus, ali da je posle dve godine postojanja ovog virusa ubeđena da je veštački.

“Da li je slučajno ili namerno oslobođen, zaista ne znam, ali čovečanstvo mora dobiti odgovor na ta pitanja”, rekla je Grujičićeva za “Politiku”.

Prema njenim rečima, ako se ne dobiju odgovori o poreklu virusa, može se desiti da će se na svakih nekoliko godina javljati novi virusi ili novi sojevi postojećih virusa.

Nulta Tačka/B92