Sve vesti Svet

De Santis: Odbacili smo “elitu”- Pogrešili su u svemu kao i u mRNA vakcinama

De Santis: Odbacili smo "elitu"- Pogrešili su u svemu kao i u mRNA vakcinama

Epski govor u kome guverner Floride osporava korporativizam, vođstvo republikanske stranke i neuspehe politike Bajdenovog režima.

Guverner Floride Ron DeSantis upozorio je medicinski establišment u nedelju tokom konferencije u Majamiju, tvrdeći da su „pogrešili“ u vezi sa „efikasnošću“ mRNA tehnologije koja se koristi u vakcinama protiv kovida.

Tokom svog uvodnog obraćanja na Konferenciji nacionalnog konzervativizma u Majamiju, DeSantis je osudio zdravstvene birokrate zbog nametanja štetnih strategija za ublažavanje kovida kao što su blokade i obaveze za vakcinaciju.

Odbacili smo elite i bili smo u pravu. Oni sada pokušavaju da prepišu istoriju ponašajući se kao da su sve vreme želeli decu u školi – rekao je DeSantis publici.

Ne samo da su pogrešile u vezi sa školama, elite su pogrešile u vezi sa zatvaranjem, pogrešile su u vezi sa epidemiološkim modelima i modelima hospitalizacije.

„Pogrešili su u vezi sa prinudnim maskiranjem“ – nastavio je.

Pogrešili su kada su odbacili postojanje prirodnog imuniteta. Pogrešili su u pogledu efikasnosti mRNA vakcina i pogrešili su kada sam ja rekao da je kovid sezonski, sada to priznaju, ali nisu kada je bilo očigledno da je to slučaj.

Samo zato što mediji i elite govore da se nešto uradi, to ne znači da je to prava stvar – rekao je DeSantis.

Ne plašimo se da se borimo protiv diskreditovane vladajuće klase i elite u ovoj zemlji. Uradili smo to tokom kovida, ali mi to radimo iznova i iznova širom sveta.

Guverner Floride Ron DeSantis je istakao da je on jednostavno odbio vladine obavezne vakcine, takođe on je sprečio kompanije da ih sprovode.

DeSantis je takođe upozorio prisutne da levica „igra zauvek“, tako da je neophodno snažno vođstvo za borbu protiv vetrova mejnstrim medija, Big Tech-a i vašingtonskog establišmenta.

„Ovo nije laka borba jer oni imaju toliku podršku širom komandnih visina društva. To zahteva da, da, koristimo se zdravim razumom i da, razumemo probleme i (jesmo) tačni po njima“, rekao je on.

Ali sve više i više, to zahteva da to uradite tako što ćete pokazati hrabrost pod vatrom, jer ako se zalažete za ono što je ispravno, bićete napadnuti od strane korporativne štampe. Big Tech može da vas cenzuriše. Bićete umazani od strane opozicije, (ali) ako niste voljni da preuzmete strele, nećete ništa uraditi. Morate biti voljni da stojite i morate biti voljni da se borite – zaključio je on.

Nova studija objavljena u časopisu New England Journal of Medicine pokazuje da ne samo da je vakcina protiv kovida bazirana na tehnologiji mRNA neefikasna, već uništava i prirodni imunitet.

Još jedna nedavna studija na 50 stranica koju su sproveli istraživači sa Harvarda i Johns Hopkinsa zaključila je da obaveza za pojačivačem koji su nametnuti mladim ljudima mogu izazvati 18 do 98 stvarnih ozbiljnih neželjenih događaja za svaku teoretski sprečenu hospitalizaciju u vezi sa infekcijom kovid.

Drugim rečima, mRNA vakcine protiv kovida su u suštini beskorisne.

Ostaje da se vidi da li će Tramp doći do činjenica, ali guverner DeSantis je umeo da preuzme vodeću ulogu u razotkrivanju štetnih vakcina protiv kovida.

NultaTačka