Sve vesti Svet

DEČACI OD 12 DO 20 GODINA IMAJU 6 PUTA VEĆU ŠANSU DA IMAJU SRČANE SMETNJE POSLE PRIMLJENE VAKCINE PROTIV COVID-A NEGO DA OBOLE OD VIRUSA

Pisao Elena Vuk

Istraživanje sprovedeno na Kalifornijskom univerzitetu pokazalo je da je kod tinejdžera šest puta veća verovatnoća da će patiti od srčanih problema uzrokovanih vakcinom protiv COVID-19, nego što će biti hospitalizovano kao posledica samog COVID-19.

“Tim pod vođstvom dr. Tracy Hoeg sa Kalifornijskog univerziteta istraživali su učestalost pojave miokarditisa-upale srčanog mišića i bolove u grudima kod dece u dobi od 12 do 17 godina nakon druge doze vakcine”, preneo je The Telegraph.

“Zatim su ovo uporedili sa verovatnoćom da će deci biti potrebno bolničko lečenje zbog Covid-19, u vreme niskih, umerenih i visokih stopa hospitalizacije.”

“Istraživači su otkrili da je rizik od srčanih komplikacija za dečake od 12 do 15 godina nakon vakcine bio 162,2 na milion, što je bilo najviše od svih grupa koje su posmatrali u studiji.”

Ovo se upoređuje sa rizikom od hospitalizacije zdravog dečaka zbog infekcije COVID-om, koji je oko 26,7 na milion, što znači da je rizik sa kojim se suočavaju zbog vakcine 6,1 puta veći.

Čak i za vreme visokog rizika od COVID-a, poput Januara ove godine, pretnja koju predstavlja vakcina je 4,3 puta veća, dok je za vreme niskih stopa rizika veliki za dečaka tinejdžera da dožive „srčani neželjeni efekat“ od vakcine 22,8 puta veća.

Podaci istraživanja zasnovani su na studiji nuspojava koje su tinejdžeri pretrpeli između Januara i Juna ove godine.
U razumnom svetu takvi bi podaci trebali predstavljati kraj eksperimentisanja sa ovom vakcinom, pogotovo što postoje ogromni dokazi koliko je ovo loše, pogotovo za decu.

U Velikoj Britaniji vlada nastoji da vakciniše decu od 12 do 15 godina, čak i bez pristanka roditelja, uprkos tome što Zajednički odbor za vakcinaciju i imunizaciju (JCVI) to ne preporučuje.

PRONAŠLI SMO PREDRAGA KONA! NAKON VIŠEDNEVNE POTRAGE ZA KONOM PRONAĐEN TAMO GDE SMO SVI MISLILI DA JE ZAVRŠIO

U međuvremenu, u Americi su školski službenici okruga Los Anđeles jednoglasno izglasali obaveznu vakcinu protiv Covid-a za svu decu stariju od 12 godina bez obzira na ljutite prigovore roditelja.

Dodatak: Sve donešene obaveze po školama širom Amerike jesu donešene i važe samo za državne škole i univerzitete. Najčešće po državama u kojima vladaju Ultra Levičari.

Nulta Tačka/InfoWars