Sve vesti Svet

Direktor osiguranja Andreas Schofbeck, koji je otkrio visoku stopu neželjenih efekata nakon vakcinacije u NEMAČKOJ, otpušten!

Direktor osiguranja Andreas Schofbeck, koji je otkrio visoku stopu neželjenih

Čini se da je njegov otkaz tempiran da spreči njegovo učešće na sastanku sa nemačkim regulatornim telom za vakcine.

„Pre dve nedelje, predsednik BKK ProVita Andreas Schofbeck izazvao je malu pometnju svojim pisanjem nemačkom regulatoru za vakcine, Paul-Ehrlich-Institutu, da se raspita o visokoj stopi neželjenih efekata vakcine koja je evidentna iz podataka o obračunu BKK-a. Schofbeck je sada otpušten nakon višesatnog sastanka kompanije jutros, na kome je pozvan da brani svoje pismo. Predstavnici Paul-Ehrlich-Instituta, uključujući njegovog predsednika Klausa Cichuteka, su pristali da se danas popodne sastanu sa Šofbekom i drugim zvaničnicima BKK u vezi sa njihovim zabrinutostima. Schofbekovo otpuštanje je očigledno bilo na vreme da se spreči njegovo učešće na tom sastanku, gde će rasprava ići dalje bez njega”.

Nemački javno regulisani zdravstveni osiguravači, Betriebskrankenkassen, prijavljuju znatno veće štetne efekte vakcine od Paul-Ehrlich-Instituta, regulatornog tela za vakcine.

Andreas Schofbeck, član odbora BKK ProVita, jednog od ovih osiguravača, rekao je za Welt u povezanom članku da su „cifre koje smo pronašli značajne i zahtevaju hitnu verifikaciju“.

U suštini, BKK ProVita je primetio anomalne dijagnoze koje ukazuju na neželjene efekte vakcine, posebno oko ovih kodova: T88.0: Infekcija ili sepsa nakon vakcinacije; T88.1: Druge komplikacije ili osip na koži nakon vakcinacije; I59.9: Komplikacije izazvane vakcinama ili biološki aktivnim supstancama; i U12.9: Neželjeni neželjeni efekti vakcina protiv Covid-19.

U međuvremenu, u zvaničnim izveštajima PEI-a brojke su skoro za jednu magnitudu manje.

Schofbeck kaže da je verovatno bilo 400.000 kliničkih konsultacija samo od strane BKK osiguranika zbog komplikacija nakon primljene vakcine. „Ekstrapolirano na ukupnu nemačku populaciju, broj bi bio tri miliona”.

Podaci predstavljaju 10.937.716 nemačkih osiguranika, preko 13% zemlje. Podaci obuhvataju prvih šest meseci 2021. i otprilike polovinu podataka o obračunu za treći kvartal 2021. Ovo je izuzetno delimična slika neželjenih efekata vakcine, isključujući veći deo kampanje za buster.

SRAMOTNO! Telekom i SBB ukinuli RT?!

Ovo je prevod pisma Andreasa Šofbeka Institutu Paul Erlih, o nedostatku prijavljivanja neželjenih efekata vakcine u Nemačkoj. Očigledno je PEI odgovorio, ali tačno ono što su rekli tek treba da bude objavljeno, koliko ja znam.

Poštovani prof. dr Cichutek,

Institut Paul Ehrlich objavio je saopštenje za javnost u kojem najavljuje 244.576 sumnjivih slučajeva neželjenih reakcija na vakcine protiv korona virusa za kalendarsku 2021. godinu.

Naša kompanija ima podatke koji nam daju razlog da verujemo da postoji veoma izraženo nedovoljno prijavljivanje sumnjivih neželjenih reakcija nakon vakcinacije protiv korona virusa. Uz ovo pismo prilažem analizu.

Podaci o naplati računa lekara predstavljaju osnovu za ovu analizu. Uzeli smo uzorke podataka iz anonimne evidencije zdravstvenih osiguravača preduzeća, ukupno 10.937.716 osiguranika. Do sada imamo podatke o obračunu za prvu polovinu 2021. i oko polovinu podataka o obračunu za treći kvartal 2021. Ove podatke smo tražili za ICD kodove koji važe za neželjene efekte vakcinacije. Iako još nemamo potpune podatke za 2021. godinu, naša analiza dostupnih podataka otkriva 216.695 lečenih slučajeva neželjenih efekata vakcinacije nakon vakcinacije protiv korona virusa. Ako se ove brojke ekstrapoliraju na celu godinu i na ukupnu nemačku populaciju, možda je 2,5 do 3 miliona ljudi dobilo medicinski tretman zbog neželjenih efekata nakon vakcinacije protiv korone.

Za nas je ovo ozbiljan poziv za buđenje, koji se mora uzeti u obzir za dalje davanje vakcina. Mislimo da bi bilo relativno lako i brzo potvrditi ove cifre, tražeći od drugih zdravstvenih osiguravača (AOK-a [opšti regionalni osiguravači], alternativnih osiguravača, itd.) za odgovarajuću anlizu svojih podataka. Ekstrapolirano na broj vakcinacija širom Nemačke, to bi značilo da je oko 4-5% vakcinisanih lečeno kod lekara zbog neželjenih efekata vakcina.

Verujemo da se nuspojave vakcine znatno nedovoljno prijavljuju. Ključno je da se što pre identifikuju razlozi za to. Pošto ne postoji naknada za prijavljivanje neželjenih reakcija na vakcinu, naša primarna pretpostavka je da lekari često zanemaruju da prijave neželjene reakcije Institutu Paul Ehrlich, zbog truda koga treba uložiti. Doktori nam kažu da prijavljivanje sumnje na povredu vakcinom traje oko pola sata, što znači da bi za 3 miliona sumnjivih slučajeva neželjenih reakcija lekari morali da rade 1,5 miliona sati. To bi odgovaralo godišnjem radu oko 1.000 lekara. Ovo takođe treba brzo da se potvrdi. Kopija ovog pisma biće poslata i Nemačkom lekarskom društvu i Saveznom udruženju lekara obaveznog zdravstvenog osiguranja.

Centralno udruženje zdravstvenih osiguravača će takođe dobiti kopiju ovog pisma sa zahtevom za dobijanje odgovarajućih analiza podataka od svih zdravstvenih osiguravača.

S obzirom da ne možemo isključiti opasnost po ljudski život, molimo vas da dostavite izveštaj o vašem odgovoru do 18 časova 22. februara 2022.

Pozdravi,

Andreas Schofbeck

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA i VLADIMIR ČIČAREVIĆ- Sada je sve jasno- Srbija je jedna ogromna KINESKA laboratorija

Nulta Tačka/Eugyppius