Srbija Sve vesti

DIREKTORKA BOLNICE U BATAJNICI: ,,ČETVRTA DOZA VAKCINE VEĆ U FEBRUARU” BUSTER DOZE SVAKIH 6 MESECI

Već je postalo i suvišno komentarisati kako se svaka ,,teorija zavere” obistinila ne samo kada pričamo o globalnim dešavanjima već i ovom lokalnom nivou.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Dok sa jedne strane ,,stručnjaci” u Srbiji govore o tome kako nema potrebe mešati vakcine, sa druge isti ti stručnjaci mešaju vakcine. Sa treće strane ministarka Darija Kisić Tepavčević je nedavno izjavila da treća doza vakcine, famozni ,,buster” štiti doživotno svesni smo činjenica da se u drugim zemljama već nekoliko nedelja priča o četvrtoj dozi, tačnije o dozama koje se daju svakih 5 do 6 meseci.

Čini se da je dešavanja iz Izraela i drugih zemalja ispratila i direktorka bolnice u Batajnici koja je izjavila da će biti potrebno da se primi i četvrta doza vakcine već u februaru.

“Možda ćemo morati da primimo i četvrtu dozu vakcine, u februaru”, kaže za beogradske medije direktorka bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević.

NOVI NIVO?! PFIZER I MERCK POKREĆU ISPITIVANJA TABLETA PROTIV COVID-a 19! OČEKUJU HITNU DOZVOLU ZA UPOTREBU VEĆ OVE GODINE!

„Problem je u tome što je ovo novi i naučno nedovoljno istraženi virus i što će za njega, dok se ne postigne kolektivni imunitet, biti potrebno da se imunizujemo na šest meseci. Imunitet kratko traje, moramo da svi pimimo treću dozu, možda i četvrtu u februaru. Dok se situacija ne smiri, a valjda će se smiriti jednom“, kaže dr Adžić Vukičević.

Ona napominje da je svaka vakcina efikasna, ali da takva zaštita ne može biti stoprocentna.

Doktorka Adžić Vukičević je primila Sputnjik vakcinu, ruskom cepivu ostaje verna i kada je treća doza u pitanju.

„Zbog strukture vakcine koju sam dobila, moram ponovo da primim Sputnjik. Na mojoj vakcini je nosač adeno virus, ja moram da dobijem tu istu vakcinu, a kod ovih drugih cepiva može da se meša“, objašnjava doktorka Adžić Vukičević.

NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! DOKTORI IZLAZE U JAVNOST I IZNOSE ISTINU!