Sve vesti Svet

DISNEY ZAUSTAVLJA USLOVLJAVANJE ZAPOSLENIH DA SE VAKCINIŠU, ZAHVALJUJUĆI ZAKONU KOJI JE DONEO DeSANTIS

Guverner Floride Ron DeSantis nastavlja da suzbija tiransku politiku COVID-a – i pobeđuje.

Zahvaljujući nedavnom zakonu koji postavlja ograničenja za kompanije koje nalažu vakcinaciju zaposlenih, Dizni je sada odustao od zahteva za obaveznom vakcinacijom zaposlenih.

Epoch Times je objavio:

Dizni pauzira sprovođenje svoje obavezne vakcinacije protiv COVID-19 na Floridi kao odgovor na državno donošenje zakona, koji postavlja nekoliko ograničenja i zahteva kompanijama koje nalažu vakcine za zaposlene, navodi se u internom dopisu koji je dobio The Epoch Times.

„Dok procenjujemo pun uticaj ovog novog zakona, odmah pauziramo sprovođenje naše politike obavezne vakcinacije za glumce i zaposlene sa Floride do daljnjeg“, navodi se u dopisu.

„Svi nerešeni zahtevi glumaca i zaposlenih sa sedištem na Floridi u kojima se traži izuzeće od obavezne vakcinacije za sada će se smatrati ‘na čekanju’ i [tamo] neće biti evaluacije”.

NE PROPUSITE, NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I KATARINA MARIĆ!

Zaposleni u Diznijevom odmaralištu Stiven Krib rekao je da misli da kompanija koristi pauzu da bi se pregrupisala i „da bi videla kakav je njihov pravac”.

„Ovo ih je malo odvratilo – ali kada shvate stvari, pravno, žele da vide kako mogu da zaobiđu zakon“, rekao je Krib za The Epoch Times.

Sekretarka za štampu guvernera Floride Ron DeSantisa, Christina Pushav, citirala je DeSantisovu politiku za zaustavljanje obavezne vakcinacije.

Ona je takođe rekla da svi radnici koji su otpušteni zbog obavezne vakcinacije mogu biti ponovo zaposleni ako to žele.

DeSantis sada postaje nezaustavljiv na Floridi, delom zbog posla koji je obavio u borbi protiv pandemije.

Demokrate više ne daju mnogo novca na kandidate koji bi pokušali da ga pobede.

Nulta Tačka/GatewayPundit