Region Sve vesti

Đoković u Visokom na otvaranju teniskih terena! dr Osmanagić potvrdio a Mario ZNA najavljuje emitovanje podkasta iz TUNELA “Ravne”

Đoković u Visokom na otvaranju teniskih terena! dr Osmanagić potvrdio a Mario ZNA najavljuje emitovanje podkasta iz TUNELA "Ravne"

Već je sve smisleno, Novak odmah iz Londona dolazi pod Bosanske piramide potvrdio je za Nultu Tačku dr Semir Osmanagić.

Srpski teniser Novak Đoković odmah posle Vimbldona zaputiće se u Visoko gde će 13. jula zvanično otvoriti teniski kompleks u društvu svog prijatelja Semira Osmanagića.

Sa druge strane urednik i voditelj podkasta Mario ZNA boraviće tih dana u Visokom gde se očekuje maraton snimanja novih epizoda podkasta koje će se emitovati iz tunela koji se nalaze u parku “Ravne dva”.

Novak je više puta tokom proteklih godina posećivao Bosanske piramide, gde je često pronalazio mir i dodatnu energiju.

Upravo zbog toga odlučio je da sa Osmanagićem, pronalazačem Bosanskih piramida, započne izgradnju teniskih terena u parku “Ravne dva” u Visokom.

“Tereni će biti otvoreni na svečanoj ceremoniji 13. jula i očekujemo da će najbolji svetski teniser svih vremena, koji je proveo 373 nedelje na teniskom tronu, Novak Đoković, biti ujedno i čovek koji će preseći vrpcu, ali i odigrati dva egzibiciona meča”, rekao je Osmanagić

Naveo je i da će Đoković jedan meč odigrati u singlu, a drugi u dublu, kao i da su pozivnicu za učešće dobili još neki teniseri iz regiona.

Što se terena tiče, jedan će biti sa šljakom, drugi sa tvrdom podlogom, a kapacitet sedećih mesta na tribinama će biti oko 1.000.

Poznato je da su Osmanagić i Đoković veliki prijatelji, a u budućnosti se očekuju i novi projekti pod Bosanskim piramidama.

Podsetimo, Vimbldon je na programu od 27. juna do 10. jula, a Novak brani titulu osvojenu prošle godine.

NultaTačka