Srbija Sve vesti

ĐOKOVIĆ: VAKCINACIJA BI TREBALO DA BUDE LIČNA ODLUKA, SVAKO ODLUČUJE ZA SEBE

Novak Đoković je u suočavanju sa novinarima u Njujorku ponovo morao da odgovara na neka aktuelna pitanja.

Bivši šampion Vimbldona, Australijanac Pat Keš, nedavno je rekao kako uopšte nije za vakcinaciju igrača, isto misli i Stefanos Cicipas.

Na pitanje koliko je zabrinut zbog koronavirusa i šta misli o tome što ATP Tur sve više apeluje na igrače da se vakcinišu, Novak je imao jasan odgovor.

KRAJ COVID-A U DANSKOJ! OD SEPTEMBRA UKIDAJU SE SVE MERE

„Šest meseci odsustva sa turnira prošle godine nije bilo lako preživeti u našem ekosistemu, ali tako je bilo i u drugim sferama života. Ljudi širom sveta se muče, vraćaju se u svoje zemlje, svojim porodicama, pokušavaju da rade svoj posao i vrate se u normalu, u uobičajene okolnosti i uslove pod kojim su radili i ranije“, kaže Novak.

Kada je reč o tenisu i vakcinama, nema nikavu dilemu.

„Želimo svi da svaki turnir bude sa punim kapacitetom publike, ali čini se da to još nije moguće. Nisam u poziciji da debatujem, nisti sam ekspert za to zašto još nemamo pun kapacitet, kao ni o tome da li će vakcine pomoći ili ne. Moj osećaj je da bi to uvek trebalo da bude lična odluka, oko toga, da li da se vakcinišete ili ne. Svakako da to podržavam, da li neko želi vakcinu ili ne, to je njegova stvar i nadam se da će tako i ostati“, zaključio je Đoković.

POZOVITE VAŠU PORODICU, PRIJATELJE, KOMŠIJE! OVO MORAJU DA ČUJU VEČERAS! MARIO ZNA UŽIVO OD 20h!

NultaTačka/B92

O uredniku

Mario Bojić