Stav Sve vesti

Đuka se hvali četvrtom dozom na INSTAGRAMU! Sprema se da primi vakcinu protiv MAJMUNSKIH BOGINJA?!

Đuka se hvali četvrtom dozom na INSTAGRAMU! Sprema se da primi vakcinu protiv MAJMUNSKIH BOGINJA?!

Veliki “Delija”, majstor za bakljade, “proslavljeni” advokat i kako ga njegovi prijatelji translevičari zovu “Bizon”, Vladimir Đukanović, sada može da dobije još jedan nadimak “Đuka Fajzer” ili “Đuka Vakser”. Mogu još nekoliko nadimaka da mu nadenem ali čemu cimanje, nemu na kraju krajeva nadimak nije ni potreban, samo ga pogledate i sve vam bude jasno.

U svakom slučaju, njegov potez zaslužuje makar da ga “pecnem” ko miokarditis prosečnog vakcinisanog čoveka jer je prevazišao samog sebe sa poslednjom objavom na društvenim mrežama pozivajući ljude da se vakcinišu, pozivajući ih tako na to da “budu odgovorni”.

170 lajkova pokazuje koliko Đuka ima uticaj ali svakako njegova namera je bitna

Đuka je narode, primio 4. dozu vakcine i time se pohvalio na insti. I to nije primio nekog Čajnizera, Rusa već amera. Đuka je primio amera, vakcinu proizvođača Pfizer. Da nije Đuka otišao malo previše levo, jel mu možda Soroš dao vakcinu lično ili mu je dao nešto drugo? Kada je reč o tom drugom to ćemo dalje u tekstu samo ovo da završim.

Vučićev glasnik koji služi za potpirivanje mržnje u regionu pa i među samim Srbima i koji je kao i sam predsednik “wanna be” navijač, huligan, nikada prihvaćen ni na Severu ni na Jugu ni u kupus ligi izgleda da je rešio da se bavi promocijom vakcina i to ne bilo koje vakcine već one koja je vršila ispitivanja, testove na FETALNIM ĆELIJSKIM LINIJAMA (Đuka ako znaš za Boga, mogao si makar da se pukneš ruskom).

E sad, kad smo kod odgovornosti i primera kojeg je dao Đuka i kad smo god toga šta to Đuka prima i kako se hvali primanjem i kako poziva druge da prime ne razmišljajući o stvarnoj odgovornosti, Đuka Fetusna Linija bi trebalo da pokaže zaista kakav je primer i da primi vakcinu protiv Majmunskih Boginja s obzirom da je Svetska Zdravstvena Organizacija proglasila globalnu uzbunu zbog epidemije ovih mahom sekusalniom putem prenosive bolesti.

Tako je, Vladimir Đukanović bi trebalo da primi vakcinu protiv Majmunskih boginja i time dokaže koliko je zaista odgovoran. Uzimajući u obzir njegovo najbliže okruženje možda je to trebalo da uradi odavno i bude primer ostalima kojima se preporučuje vakcina.

Budi odgovoran Đuka, budi odgovoran.

Tvoj miokarditis.

NultaTačka