Sve vesti Svet

DOBRODOŠLI U VELIKI RESET! MILIONI AMERIKANACA BI USKORO MOGLI DA OSTANU BEZ SVOJIH DOMOVA

Milioni amerikanaca suočavaju se sa onim što se čini kao neizbežno beskućništvo, nakon što je prekinut moratorijum na iseljenje u subotu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Jedanaestomesečni moratorijum na iseljenje koje je sprečavalo desetine miliona Amerikanaca da izgube svoje domove tokom ekonomskoh zastoja izazvanog koronavirusom istekao je juče nakon što je Kongres prestao sa radom radi odmora a da nije usvojio predlog zakona za produžavanje moratorijuma.

Trampova administracija je moratorijum postavila prošle godine kako bi se sprečilo opšte beskućništvo američkih građana.

Moratorijum se primenjivao i na vlasnike kuća koji su zaostajali sa plaćanjem hipoteka a njih trenutno ima 2 miliona.

Coronavirus: California, Seattle homeless at high risk during outbreak

Osam miliona domova uskoro bi moglo biti prazno a neki od najvećih američkih korporativnih stanodavaca verovatno samo čekaju da ih otmu.

Ovaj proces traje od ekonomske krize 2008, i izvan granica SAD-a. UN su 2019. optužile Blastone da je ,,naneo štetu na sigurnost stanra i doprineo globalnoj stambenoj krizi.”

Sve ovo govori o Velikom Resetu kojeg ćemo po svemu sudeći moći da pratimo uživo i to iz nekada najmoćnije zemlje na svetu.

Jedna od glavnih tačaka ovog reseta svakako jeste da ,,ne poseduješ ništa i budeš srećan” što znači da je jedan cilj vrlo blizu ostvaranja za desetine miliona amerikanaca a kada je reč o sreći? Gde je tu sreća? Možda u vakcinama, prihvatanju ucena kako bi imali krov nad glavom, posao na nekoj od farmi Bila Gejtsa za određenu količinu hrane i to bez mesa jer goveda zagađuju životnu sredinu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”