Sve vesti Svet

Dokaz da ništa nije slučajno! Godinu dana od “samoubistva” Džona Mekafija, njegovo telo i dalje drže vlasti!

Dokaz da ništa nije slučajno! Godinu dana od "samoubistva" Džona Mekafija, njegovo telo i dalje drže vlasti!

Od njegove smrti prošlog juna, internet je obilovao teorijama o tome kako je Džon Mekafi umro. Ulje na vatru zavere dodala je činjenica da je španska vlada — koja ga je držala pod optužbom za utaju poreza radi izručenja Sjedinjenim Državama — držala njegovo telo i odbila da dozvoli porodici da ga vidi.

Nakon što je sumnjivo držao njegovo telo 7 meseci, u februaru je španski sud presudio da je Mekafi sebi oduzeo život. Ovom presudom sudije potvrđeni su nalazi prvobitne autopsije koja je proglasila njegovu smrt samoubistvom.

Kao i sa prvobitnom presudom, Mekafijeva udovica, Dženis Mekafi, uložila je žalbu na presudu, insistirajući da je njen muž ubijen.

Džoj Atanasiu, advokat Mekafijeve ćerke rekao je za sajt finansijskih vesti MarketVatch da je Dženis odmah uložila žalbu na odluku višem sudu u to vreme, iako je primetio da još nema rasporeda kada će viši sud doneti odluku po žalbi.

Ovo je opasnije od VIRUSA i RATA-Kontrola uma kroz APOKALIPTIČNE NASLOVE

„U ovom trenutku, mi zapravo ne znamo mnogo osim presude. Bio je to dug, čudan proces“, rekao je Atanasiu za MarketVatch.

Dodavanje verodostojnosti Dženisovim tvrdnjama je činjenica da je sam Mekafi rekao da je „zadovoljan“ u zatvoru i da nije planirao da se ubije „kao Epštajn“.

Jedan Mekafijev tvit iz 2019, koji je bio poznat po tome što je slobodno izneo svoje mišljenje, ma koliko neobično, upozorio je da bivši tehnološki mogul dobija „suptilne poruke“ od zvaničnika američke vlade da će ga ubiti i učiniti da to izgleda kao samoubistvo.

Čak se i tetovirao, čitajući „vhackd“, što su korisnici Tvitera počeli da pretvaraju u hashtag, zajedno sa #McAfeeDidntKillHimself, ubrzo nakon što je objavljena njegova smrt.

 

Nakon njegove smrti u junu 2021. i nakon što nedeljama ništa nije čula, Mekafijeva supruga Dženis spekulisala je da španske vlasti nisu imale osećaj hitnosti da istraže njegovu smrt — i čini se da je u pravu.

„ Nije bilo osećaja hitnosti od raznih španskih vlasti uključenih u istragu Džonove smrti i očigledno se ovde dešava zataškavanje u vezi sa događajima oko njegove smrti“, napisala je ona na Tviteru nedeljama nakon njegove smrti.

„Nismo dobili izvod iz matične knjige umrlih, zvanični obdukcioni izveštaj ili zvanični izveštaj iz zatvora“, nastavila je ona.

„Razumem da za stvari treba vremena, ali nedostatak saradnje španskih vlasti samo potvrđuje naše sumnje da imaju šta da sakriju.

Činjenica da su njegovo telo čuvali čitavu godinu daje priznanje ovoj tvrdnji. Međutim, objavljeno je da je Mekafi pokušao samoubistvo još u februaru 2021. Nejasno je da li je to tačno ili nije, a takođe je važno istaći da je ista tvrdnja izneta i za Džefrija Epštajna.

McAfee je bio na Free Thought Project Podcast-  još u martu 2020. kada je pandemijska tiranija počela da se razvija. Bio je otvoren i izuzetno ekscentričan čovek. Ovaj britansko-američki kompjuterski programer, zagovornik kriptovaluta i bezbednosti, brzo se našao na vrhu liste najtraženijih od strane američkih službi.

On je otvoreno govorio o neplaćanju poreza i odbijao je da dozvoli bilo kojoj vladi da vlada nad njim. Iako se kandidovao za predsednika SAD kao libertarijanac, neuspešno, bio je anarhista i tako je živeo do svoje smrti.

NultaTačka