Sve vesti Svet

DOKLE JE DOŠLO!? NEMAČKA: OTAC ZBOG FALSIFIKOVANOG COVID PASOŠA UBIO ŽENU I TROJE MALOLETNE DECE PA PRESUDIO I SEBI!

Policija je u subotu u jednoj porodičnoj kući u Senzigu, Brandenburg, južno od Berlina, pronašla pet tela: oca, majke i tri ćerke. U ponedjeljak se saznalo da je otac pucao na svoju porodicu i sebe – prenosi BILD

Senzig – Sada su otkriveni detalji iz samoubilačke poruke koja je pronađena u kući. U njemu otac Devid R. (40) opisuje šokantan motiv svog čina.

Teaser slika

Kako je za BILD potvrdio glavni javni tužilac Gernot Bantleon, navodno je otac krivotvorio potvrdu o vakcinaciji za svoju suprugu. Poslodavac je saznao za ovo te se navodno zbog toga ubica plašio zatvora, a prema poruci koju je ostavio plašio se i da će mu deca biti oduzeta.

Bantleon nije želeo da iznosi više detalja. Istražitelji su pismo pronašli u porodičnoj kući.

Prve istrage nakon zločina otkrile su da je otac prvo ubio suprugu Lindu (40) i troje dece Leni (10), Janni (8) i Rubi (4), a zatim izvršio samoubistvo. Komšija je pronašao beživotna tela i obavestio policiju.

Suprotno prvim informacijama, koje su upućivale na ubode nožem i prostrelne rane, sada je jasno: Svi ljudi su upucani, navodi javni tužilac.

Istražitelji su u kući pronašli i vatreno oružje. Da li se radi o oružju koje je korišćeno za ubistva, još uvek nije poznato.

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA! 

NultaTačka/Bild