Sve vesti Svet

DOKLE OVO IDE? Školski okrug KALIFORNIJE prikazuje murale “PROGRESS PRIDE-A”!

DOKLE OVO IDE? Školski okrug KALIFORNIJE prikazuje murale “PROGRESS PRIDE-A”!

Školski okrug u plavoj Kaliforniji prikazuje murale „Progress Pride-a“ na svakom školskom kampusu dok se deca vraćaju u školu, sa ponosnom je objavio okrug tokom vikenda.

„Zastave Progress Pride se oslikavaju kao murali u svakom školskom kampusu“, objavio je Ujedinjeni Školski Distrikt Kastro doline u postu na društvenim mrežama u subotu, na kojem se nalazi nekoliko slika murala, uključujući i jednu na kojoj deca stoje sa svake strane i smeju se.

„U skladu sa našom posvećenošću da osiguramo da se svaki učenik oseća bezbedno i cenjeno u našim školama, 9. februara 2022. Odbor CVUSD – Capistrano Unified School Distric odobrio je projekat“, dodao je okrug:

progressive flag picture

Murali „Progress Pride“ zasnovani su na osnovu obovljene zastave ponosa levice. Novija verzija, koju je prihvatio američki Stejt Departmenta i Ministarstvo Pravde, uključuje dodatne trake boje – crne, braon, svetlo roze, bejbi plave i bele – posebno za uključivanje manjina i transrodnih pojedinaca:

Ostaje nejasno zašto školski okrug veruje da je prikladno da se ovi murali prikazuju u svakom školskom kampusu, ali neke države su preduzele mere protiv takvih primera budne indoktrinacije.

Sa druge strane, potezi koje su ove godine povukli zakonodavno telo Floride i guverner Ron DeSantis su, možda, najpoznatiji, jer je zakon o roditeljskim pravima u obrazovanju dospeo na naslovne strane. Ovaj zakon onemogućava neprikladne diskusije u učionici o temama kao što su seksualna orijentacija i rodni identitet za decu od vrtića do trećeg razreda.

Ovaj zakon je usledio odmah nakon misljenja mnogih da su deca izložena propagandi koja je krajnje neprikladna za decu tog uzrasta. Jedan takav primer dogodio se prošle godine nakon što se nastavnik iz školskog okruga Newport Mesa u okrugu Orindž navodno ismevao zastavu SAD-a i pozvao učenike da se zavetuju na zastavu ponosa (pride zastave), što je izazvalo odgovor okruga.

U međuvremenu, TikTok je pun video snimka za snimkom pojedinaca koji tvrde da su nastavnici i otvoreno se hvale da podstiču diskusije o seksualnoj orijentaciji i rodnom identitetu u svojim učionicama.

evroprajd

“Zlatni” primeri nam stižu is SAD-a, šta se sve može desiti ukoliko LGBTQ agenda se u potpunosti sprovede u Srbiji, ako se zapravo već u potpunosti nije sprovela? S obzirom da decu u osnovnim školama uče kako postoji međupol.

Uostalom, gde su granice ovih ljudi i šta zapravo žele? Niko ih ne maltretira na ulici, niti treba! Niko ih ne osuđuje, niti treba! Svako sa svojim životom neka radi šta želi, ali deci se ne može propagirati ovako nešto u školama.

Na kraju dana, zakoni koje mi kreiramo trebaju biti u skladu sa prirodom, a oni su veoma jasni: Muškarac i žena stvaraju dete, time čine porodicu koja je ćelija društva, civilizacije i glavni preduslov preživljavanja ljudskog roda.

Sve suprotno tome odstupa od prirode, time je devijantno u svojoj osnovi i trebalo bi biti zabranjeno u osnovnim školama.

Nulta Tačka