Sve vesti Svet

DOKTOR koji je finansirao Wuhansku laboratoriju priznao da njegove kineske kolege razvijaju koronaviruse ubice (VIDEO)

DOKTOR koji je finansirao Wuhansku laboratoriju priznao da njegove kineske kolege razvijaju koronaviruse ubice (VIDEO)

Predsednik organizacije Eco Health Peter Daszak- koji je sarađivao sa Institutom za virusologiju Wuhan na istraživanju koje je finansirao Nacionlani institut za alergiju i zarazne bolesti tačnije dr. Entoni Fauči- čini se da se hvali manipulacijom koronavirusima sličnim SARS-u koje su izvele njegove “kolege u Kini” u isečku koji je otkrio The National Pulse.

Daszak se hvalio time na forumu još 2016. godine raspravljajući o “novonastalim zaraznim bolestima i sledećoj pandemiji”.

DANAS U BUNKERU! INTERVJU ZBOG KOJEG ĆE VUČIČU PRORADITI ŠTITNA ŽLEZDA!

Dok opisuje kako nejgova organizacija prati smrtnosne viruse, Daszak opisuje postupak “umetanja proteina” u viruse kako bi proverio mogu li se oni “vezati za ljudske ćelije” što su izvele njegove “kolege iz Kine”.

“Onda dobijete sekvencu virusa koja izgleda kao srodnik poznatog patogena, baš kao što smo to učinisli sa SARS-om”- deo je jedne od rečenica dr Daszaka. Pronašli smo i druge koronaviruse kod slepih miševa, čitav niz njih, neki su izgledali slično SARS-u. Tako smo sekvencirali spaike protein: protein koji se veže za ćelije.

Nisam ja radio to, radile su moje kolege u Kini. Stvorite pseudočestice, umetnete proteine šiljaka od tih virusa i vidite da li se vežu za ljudske ćelije.

“Na kraju imate mali broj virusa koji zaista izgledaju kao ubice”- dodaje on.

Komentari prate sve veće dokaze da Faučijev NIAID ima duboke finansijske i kadrovske veze sa Vuhanskim institutom za virusologiju i jda je Daszakova EcoHealth organizacija jedna od glavnih proksija koja je novac usmeravala na laboratoriju Kineske Komunističke Partije.

Imejlovi dr Faučija koji su isplivali na površinu, znače mnogo kada je reč o poreklu virusa kao i pravoj istini koja stoji iza svega ovoga, baš zbog toga, nemojte da vas čudi, ništa od ovoga nećete moći da pročitate u domaćim medijima.

Nulta Tačka