Sve vesti Svet

DOKTOR TESTIRAO FAJZEROVU VAKCINU PROTIV COVID-a 19 NA UZORCIMA LJUDSKE KRVI! ONO ŠTO JE OTKRIO JE GORE OD NAJGORE NOĆNE MORE (VIDEO)

Pronalazač i uvaženi doktor medicine Richard Fleming, objavio je 32-minutnu detaljnu prezentaciju koja dokumentuje njegova šokantna otkrića.

Dr Fleming | Fleming-Method

Krajem 2020. godine, pre nego što je Fajzer vakcinacija uopšte i počela, vrhunski naučnici i stručnjaci širom sveta upozorili su da Fajzer i Moderna vakcine predstavljaju izuzetan rizik od stvaranja krvnih ugrušaka, miokarditisa i drugih kardiovaskularnih problema.

Godinu dana kasnije, Fajzer i Moderna su bili primorani da izdaju upozorenja koja potvrđuju da njihove kontroverzne mRNA vakcine zaista mogu izazvati dugu listu problema koji nisu ograničeni samo na kardiovaskularni sistem.

Pronalazač i istraživač, dr Richard Fleming, testirao je vakcinu Covid-19 proizvođača Fajzer na svežim uzorcima ljudske krvi ‘in ​​vitro’ i time otkrio užase kao iz noćne more, koja potvrđuje nalaze medicinske zajednice.

Pogledajte prezentaciju u nastavku i svakako je podelite sa drugima kako biste pomogli da velika farmaceutska kompanija odgovara za štetu koju je nanela stotinama hiljada ljudi širom sveta.

O uredniku

Igor Mihajilo