Sve vesti Youtube

DOKTORI U SRBIJI REŠILI DA IZAĐU PRED JAVNOST I KAŽU ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA! DR ŽELJKO ČVOROVIĆ IZ ,,BUNKERA” POZVAO KOLEGE NA ZDRAV RAZUM (VIDEO)

Po svemu sudeći, trebalo je da proće skoro dve cele godine kako bi se medicinari iz Srbije oglasili i istupili na javnu scenu.

Radeći pod nikada većim pritiskom države, propagande i ucena domaći medicinari ipak nisu mogli da dozvole da njihov poziv ostane u senci straha kojeg promovišu njihove kolege svakodnedno gostujući na mejnstrim medijima, šireći strah i dezinformacije te stvarajući pogrešnu sliku današnje histerije.

Jedan od prvih koji je istupio u javnost pored već poznatih doktora i boraca u Srbiji kao što su dr Jovana Stojković, Mila Alečković i Branimir Nestorović jeste dr Željko Čvorović koji je u najnovijoj emisiji na youtube kanalu Mario ZNA otvorio temu koja se za medicinare činila zabranjenom do danas.

Naime, dr Čvorović je u bunkeru izneo svoj stav kada je reč o politici lečenja kada je reč o COVID-u 19, ucenama, pritiscima koje trpe i on i njegove kolege te javno uputio kritiku, ne samo kriznom štabu već i onima koji žele da postanu deo tog štaba ali i pozvao na zdrav razum kod svojih kolega.

Šta je sve u najnovijem intervju kod Marija rekao dr Čvorović i koliko njegove reči ulivaju nadu i vraćaju belinu, pocrnelim doktorskim mantilima, saznajte u videu ispod ovog teksta:

O uredniku

Mario Bojić