Sve vesti Svet

Domaći Rokfeleri počeli da se “drukaju”! Savo Manojlović otkio: Nedimović tražio da se tajno sastanem sa njim i Stefanovićem

Domaći Rokfeleri počeli da se "drukaju"! Savo Manojlović otkio: Nedimović tražio da se tajno sastanem sa njim i Stefanovićem

Poznato je da u Srbiji vlast i opoziciju drže isti ljudi, iste porodice poput Soroša, Rokfelera, Rotšilda kao i investicione banke poput Black Rock-a dok je sasvim sigurno da svi zajedno rade za pokrovitelje kao što su Klaus Švab i ostale “istaknute” ličnosti koje zagovaraju globalizam.

U našoj zemlji naravno postoji i bezbroj Nevladinih organizacija koje finansiraju svi ovi gore navedeni plus strane ambasade a najistaknutiji pojedinac iz NVO-a jeste ko drugi do Savo Manojlović koji u poslednje vreme kako javljaju izbori planira politički angažman.

Verovatno u tom svetlu, tog budućeg političkog angažmana Savo Manojlović iz Kreni-promeni otkrio je danas da je navodno pre nekoliko meseci ministar poljoprivrede Branislav Nedimović hteo, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem, da se “tajno sastane” sa Manojlovićem.

Manojlović je objavio kompilaciju snimaka Nedimovićevih gostovanja u televizijskim emisijama u poslednje vreme, gde ga srpski ministar poljoprivrede vređa, poput toga da ga naziva „Rokfelerovim potrčkom“.

„Ne razumem zašto me ministar Nedimović sada vređa, a pre par meseci je preko čoveka iz Loznice uz puno komplimenata tražio da se tajno nađem sa njim i Nebojšom Stefanovićem“, pita se Manojlović.

Ne znam da li su planirali puč, ali sam odbio susret, dodao je direktor Kreni-promeni.

NultaTačka