Sve vesti Youtube

Dr Borislav Antonijević: Nećemo biti ni gladni, ni žedni kako predviđaju razne Baba Vange (VIDEO)

Dr Borislav Antonijević: Nećemo biti ni gladni, ni žedni kako predviđaju razne Baba Vange (VIDEO)

Kako su do sada gledaoci i navikli kada u bunkeru gostuje Dr Borislav Antonijević tako je i ovog puta razgovor sa voditeljem podkasta Mario Zna premašio sve granice dobrog, poučnog i zanimljivog razgovora.

Osnivač Nulte Tačke, Mario Bojić i Dr Antonijević otvorili su razgovor sa dešavanjima koja počinju sutra u Ženevi (Švajcarska) a koje organizuje Svetska Zdravstvena Skupština pod okriljem Svetske Zdravstvene Organizacije dok je glavna tačka zasedanja preuzimanje ministarstava zdravlja svih zemalja koje to dozvole.

Dalje su poznati doktor i voditelj otvorili teme zastrašivanja naroda i vladanjem kroz strah kojim se služe i vlast i opozicija ali i razni mediji koji privlače čitanost i gledanost uz apokaliptične analize i zaključke.

Da li nam preti glad i nuklearni rat kako tvrdi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da li nam prete nova zaključavanja na jesen kako najavljuju mnoge kako doktor kaže “Baba Vange”, da li smo kao narod spremni da se odupremo globalističkim agendama i zašto su balkanski narodi neustrašivi kada je reč o slobodama koje “elita” želi da uguši, pogledajte u najnovijoj epizodi podkasta MARIO ZNA kojeg ćete pronaći ispod ovog teksta.

NultaTačka