Sve vesti Youtube

Dr Borislav Antonijević u podkastu Mario ZNA- Vlast i LGBT “sektor” će zapeniti zbog ovoga (VIDEO)

Dr Borislav Antonijević u podkastu Mario ZNA- Vlast i LGBT "sektor" će zapeniti zbog ovoga (VIDEO)

Dr Borislav Antonijević već nekoliko godina od početka korona histerije učestvuje u borbi protiv “nove normalnosti” te je često meta napada raznih NVO kao i države ali i svakako mejnstrim medija.

U najnovijoj histeričnoj panici svih njih, zbog dijagnostikovanja homoseksualnosti kao bolesti Antonijević se suočio sa novim zahtevima i pritiscima da mu se oduzme lekarska licenca što se desilo i za vreme COVID  tiranije kada je doktor stajao uz narod boreći se protiv covid pasoša, nametanja eksperimentalne vakcine i slobode izbora pri lečenju.

Nakon niza napada i neuspelih pokušaja diskreditacije dr Borislav Antonijević gostovao je u podkastu Mario ZNA gde je još jednom potvrdio svoje teze i stavove kao i dijagnoze.

On je između ostalog izneo i rešenja po pitanju borbe protiv svih Zapadnih agendi uperenih u sprovođenje totalne kontrole našeg stanovništva.

Šta je sve u podkastu kod Marija rekao dr Antonijević, šta je poručio organizatorima Evroprajda i narodu i onima koji su odgovorni za korona tiraniju poslušajte u videu ispod ovog teksta:

NultaTačka/Youtube