Sve vesti Svet

DR DŽOZEF MERKOLA: GLAVNA FIGURA MODERNE TEHNOKRATIJE, BIL GEJTS (VIDEO)

Autor teksta: Dr. Joseph Mercola

„Bil Gejts – Ono što vam nije rečeno“, segment dokumentarnog filma o Plandemiji, osvrće se na ličnu i profesionalnu pozadinu Microsoft-ovog mogula, Bil Gejtsa. Suprotno popularnom mitu, mnogi Gejtsa vide više kao oportunistu nego genijalnog pronalazača, a ovaj video se dotiče nekoliko manje časnih trenutaka u njegovoj karijeri.

Nakon godina izgradnje reputacije „nemilosrdnog tehnološkog monopoliste“, Bil Gejts 2.0 pokrenut je stvaranjem Fondacije Bil & Melinda Gejts. Sa ovom fondacijom ponovo se “rodio” i re-brendirao kao jedan od najvelikodušnijih svetskih filantropa.

Gejtsovo Dobročinstvo Nije Baš Onako Kako Izgleda

Nažalost, kako su primetili AGRA Watch, Shiva Vandana (Ph.D.), i drugi, Gejtsova marka filantropije stvara nekoliko novih problema za svaki koji reši i najbolje se može opisati kao „filantrokapitalizam“. Kao što je navedeno u članku AGRA Watch, “Filantrokapitalizam: Afrički programi Gejts Fondacije nisu dobročinstvo“, objavljeno u decembru 2017., zagovornici filantrokapitalizma:

„… često očekuju finansijske prinose ili sekundarne beneficije na dugi rok od svojih ulaganja u socijalne programe. Filantropija postaje još jedan deo motora profita i korporativne kontrole. Strategija „razvoja“ Fondacije Gejts zapravo promoviše neoliberalne ekonomske politike i korporativnu globalizaciju.

Zaista, godinama je Gejts završio u poziciji u kojoj on drži monopol ili ima nesrazmeran uticaj ne samo na tehnološku industriju, već i na globalno zdravlje i vakcine, poljoprivredu i politiku hrane (uključujući biopiraciju i lažnu hranu), promene vremena i druge klimatske tehnologije, nadzora, obrazovanje i mediji.

Nije iznenađujuće što je povezan sa mrežnim organizacijama za proveru činjenica koje guše slobodu govora, a nedavno je za “60 minuta” rekao da za borbu protiv nepoverenja u nauku moramo pronaći načine da “usporimo lude stvari.” Šta je “ludo”, a šta nije, međutim, retko tako jasan koliko bi mainstream mediji hteli da verujete.

I, poput pravog filantro-kapitaliste, Gejtsova velikodušnost najviše će mu koristiti. U stvarnosti, Fondacija Bil & Melinda Gejts doniraju milijarde istim kompanijama i industrijama u kojima ta fondacija poseduje deonice i obveznice. Kao što i sam Gejts otkriva u istaknutom videu, shvatio je da vakcine predstavljaju fenomenalan profit, rekavši da je to najbolja investicija koju je ikada napravio, sa više od 20 na prema 1 povrata.

Jedina stvar koja to dopušta jeste ta da proizvođači vakcina imju zaštitu od odgovornosti koje je dala Vlada SAD-a putem Nacionalnog programa kompenzacije za neželjene slučajeve od vakcina (NVICP) . Prema ovom zakonu potrošač ne može tužiti nijednog proizvođača vakcine; ako se sumnja na neželjeno dejstvo vakcine, žrtve (i) moraju tužiti prema NVICP -u, koji vode posebni “majstori” koji određuju slučajeve.

Globalni Car Klime

Kao što je spomenuto u istaknutom videu, Gejts finansira pokušaj preusmeravanja sunčevih zraka sa Zemljine površine u pokušaju da se bori protiv globalnog zagrevanja – što je u najboljem slučaju neracionalan pristup, sa obzirom na potencijal koji to može uništiti globalnu poljoprivredu.

Njegova poslednja knjiga takođe opisuje njegove preporuke o klimatskim promenama, koje slučajno uključuju pozivanje vlada da podrže upravo one kompanije u koje je uložio i slične pokrete.

Opsežna putovanja Bil Gejtsa privatnim avionom verovatno ga čine jednim od najvećih svetskih doprinosa CO2 – pravim super emitorom. The Nation

U međuvremenu, kako napominje The Nation, Gejts je ozbiljan zagađivač, sa dvorcem od 66.000 kvadratnih metara, privatnim avionom, 242.000 jutara obradivog zemljišta (što ga čini najvećim vlasnikom poljoprivrednog zemljišta u SAD-u) i ulaganjima u fosilna goriva industrije kao što su aviokompanije, teške mašine i automobili.

Prema akademskoj studiji iz 2019. koja se bavi ekstremnim emisijama CO2 iz elite koja najviše koristi avio-prevoz, opsežna putovanja Bila Gejtsa privatnim avionom verovatno ga čine jednim od najvećih svetskih zagađivača(CO2) – pravim super emitorom”, piše The Nation.

Na popisu 10 poznatih ličnosti koje su istraživane, uključujući Jennifer Lopez, Paris Hilton i Oprah Winfrey – Gejts je bio izvor najviše emisija CO2. ‘Bogati pojedinci mogu emitovati nekoliko deset hiljada puta veću količinu štetnih gasova koji se prepisuju globalnoj sirotinji’, napominje list. “Ovo postavlja pitanje da li je zagovaranje na čuvanju prirode upošte poželjno od poznatih osoba? …”

Vođa Tehnokratskog Pokreta

Gejtsov fokus na klimatske promene ima savršenog smisla kad shvatite da je on deo tehnokratske elite koja je deset godina radila na proždiranju svetskih resursa u iščekivanju Velikog Reseta, ranije poznatog kao Novi(Jedini) Svetski Poredak.

Tokom prošle godine čelnici vlada širom sveta najavili su potrebu za velikim resetom, jasan poziv je da moramo “resetovati” globalnu ekonomiju i način na koji živimo, radimo, putujemo i družimo se kako bismo svet stvorili poštenijim i održivijim. Suočavanje sa klimatskim promenama pod zastavom globalne vanredne situacije sastavni je deo te PR kampanje.

Ako ste obratili pažnju, verovatno ste videli nagoveštaje. Tokom početnih blokada, početkom 2020., bilo je mnoštvo članaka koji govore o tome kako su priroda i divlje životinje napredovali u nedostatku ljudske socijalizacije i putovanja. Ponekad se pandemija COVID-19 predstavljala kao upozorenje svima nama o tome šta se događa kada se ne uskladite sa prirodom.

Nema Prave Hrane Za Vas

Gejts očito oseća pritisak da odradi svoj deo posla kako bi ostvario tehnokratski san. Rekao je za “60 minuta” da je nestrpljiv da vidi kako se njegove različite vizije ostvaruju tokom njegovog života, te pretpostavlja da mu je ostalo još 20 ili 30 godina. Kako je preneo ZeroHedge:

“Gejts gura drastične i ‘temeljne’ promene u ekonomiji kako bi odmah zaustavio oslobađanje štetnih gasova i efekte staklene bašte-prvenstveno CO2-i “na nulu” kako bi spasio planetu. Promene koje moramo napraviti da bismo ostvarili Gejstsovu viziju uključuju:

Odvajajući 35 milijardi dolara godišnje za istraživanje klime i čiste energije.
– Električno sve.
– Rasprostranjena potrošnja lažnog mesa, jer krave čine „4% svih štetnih emisija gasova“.
– Preuređivanjem industrije čelika i cementa, za koju Gejts kaže da čini 16% svih emisija CO2, ubrizgati do 30% uhvaćenog CO2 u beton i stvoriti drugu vrstu čelika.

– Rasprostranjeno usvajanje nove generacije nuklearne energije za dopunu vetra i sunca.

A budući da proizvođači biljaka za proizvodnju lažnog mesa ispuštaju i gasove, Gejts je podržao kompaniju koja koristi pečurke za proizvodnju kobasica i jogurta, koje milijarder naziva “prilično neverovatnim” … “Mikrob je otkriven u zemlji u gejziru u Yellowstone National Park. Bez tla ili gnojiva može se uzgajati za proizvodnju ovog nutritivnog proteina – koji se tada može pretvoriti u raznovrsnu hranu sa malim emisijama CO2.”

Zaista, Gejts bi želeo da se bogate zapadne nacije u potpunosti preusmere na sintetičku govedinu iz laboratorije, a on se protivi zakonodavnim pokušajima da osigura da se lažno meso pravilno označi kao takvo, jer to usporava prihvatanje javnosti.

Gejts i Feudalni Sistem

Sa svojim vlasništvom nad zemljom, Gejts je očigledno (još jednom!) U monopolističkom položaju da pokreće poljoprivredu i proizvodnju hrane u kojem god smeru želi, i želi da svi jedemo što je moguće više lažne hrane. Kao što je navedeno u dugom i detaljnom članku o Gejtsovim filantropskim naporima The Defender:

Thomas Jefferson verovao je da uspeh uzorne američke borbe za istiskivanje jarma evropskog feudalizma plemenitim eksperimentom u samoupravljanju koja zavisi o večnoj kontroli nacionalne baze zemlje od strane desetina hiljada nezavisnih poljoprivrednika, od kojih svaki ima udela u demokratija.
Dakle, u najboljem slučaju, Gejtsova kampanja za oživljavanje američkih poljoprivrednih nekretnina signal je da bi feudalizam opet mogao biti u modi. U najgorem slučaju, njegova kupovina je nagoveštaj nečega daleko alarmantnijeg-kontrole globalnih zaliha hrane od strane moćnog megalomana sa Napoleonovim kompleksom.

U članku se dalje detaljno opisuje Gejtsova “dugoročna strategija ovladavanja poljoprivredom i proizvodnjom hrane na globalnom nivou”, počevši od njegove podrške GMO-a 1994. Od tada su Gatesovi “filantropski” pristupi gladi i proizvodnji hrane izgrađeni oko svojih partnera iz tehnološke, hemijske, farmaceutske i naftne industrije, čime se osigurava da će se za svaki neuspeli spasilački poduhvat ipak obogatiti.

“Kao i kod Gejtsovog projekta za vakcine u Africi, nije bilo interne evaluacije niti javne odgovornosti”, piše Defender.

“Studija iz 2020.” Lažna obećanja: Savez za zelenu revoluciju u Africi (AGRA) “je izveštaj o 14-godišnjim naporima Gejtsovog kartela.

Istraga zaključuje da se broj Afrikanaca koji pate od ekstremne gladi povećao za 30 posto u 18 zemalja koje je Gejts ciljao. Ruralno siromaštvo dramatično je metastaziralo …

“Pod Gejtsovim plantažnim sistemom, afričko ruralno stanovništvo postalo je roblje na vlastitoj zemlji tiranskom kmetstvu visokotehnoloških ulaganja, mehanizacije, strogog rasporeda, opterećujućih uslova, kredita i subvencija …

Jedini subjekti koji imaju koristi od Gejtsovog programa su njegove međunarodne korporacije i partneri…

Njegova istorija ulaganja sugeriše da klimatska kriza, za Gejtsa i njegove prijatelje, nije ništa drugo do alibi za nametljivu društvenu kontrolu, nadzor u “Velikom resetu” i masovne naučnofantastične geoinžinjerske napade, uključujući njegove pomahnitale i zastrašujuće projekte taštine stratosferu sa kalcijum-hloridom ili morskom vodom za usporavanje zagrevanja, za postavljanje džinovskih balona kako bi našu atmosferu zasitili reflektirajućim česticama za brisanje sunca, ili njegov opasan potez oslobađanja miliona genetski modifikovanih komaraca u južnoj Floridi.

Kad ove šeme noćnih mora stavimo u kontekst uz bateriju eksperimentalnih vakcina koje on nameće 161 milionu afričke dece godišnje, prilično je jasno da nas Gejts sve smatra svojim laboratorijskim pacovima.

Gejts Fondacija Pionir Katastrofalne Politike Zvane COVID-19

Gejts je, naravno, odigrao vodeću ulogu u globalnom odgovoru na pandemiju COVID-19. Prema istraživačkom novinaru Jordan Schachtel, koji ima kanal na Substacku, Gejts je učestvovao u „kriminalno nemarnoj politici odgovora na koronavirus“ koja je ubila prekomeran broj starijih građana u staračkim domovima u Njujorku, Kaliforniji, NjuDžerziju, Pensilvaniji i Mičigenu.

Schachtel ističe da je zajednička nit u ovim slučajevima to što su slušali zastrašujuće netačne modelske prognoze Instituta za zdravstvenu metriku i evaluaciju (IHME), koji finansira i kontroliše Fondacija Bill & Melinda Gates. On piše:

U martu i početkom aprila, stručnjaci za modelovanje iz IHME-a koji je finansirao Gejts, političare su obavestili da će njihove bolnice uskoro biti potpuno preplavljene pacijentima od koronavirusa.
Iz IHME-a tvrdili su da će ovaj veliki porast uzrokovati da bolnice ostanu bez opreme za spašavanje u nekoliko dana, a ne za nedelje ili meseci. Vreme je bilo najvažnije, a sada je došlo vreme za brzo donošenje odluka, tvrdili su stručnjaci.
Na dve odvojene konferencije za novinare 1. i 2. aprila, Cuomo je jasno stavio do znanja da su njegove političke odluke zasnovane na modelu IHME … Na brifingu od 9. aprila, guvernerka Mičigena Gretchen Whitmer osvrnula se na model IHME kako bi projektovala smrt i resurse PPE potrebne za pretpostavljeni skok. Ista je priča bila sa vladom Pensilvanije.

Članovi Radne grupe za Covid Bele kuće dr. Entoni Fauči i Deborah Birx, oboje imaju značajne veze sa Gejtsom, takođe su se oslanjali na IHME modele predviđanja. Kako je primetio Schachtel:

Ovi modeli i političke odluke koje su donesene oslanjajući se na njih pokrenuli su lanac događaja koji su doveli do neograničenih karantina, potpunim zatvaranjem preduzeća, policijskog časa u celoj državi, a najstrašnije je bilo vezano za smrt u staračkom domu.”

Izbrišite Ono Što Vam Više Ne Služi

Fondacija Gejts je takođe sponzorisala Event 201, vežbu za stolom po scenariju koja se održala samo nekoliko meseci pre izbijanja pandemije COVID-19 koja je na kraju postala izuzetno proročka.

Začudo, Gejts je u intervjuu za BBC u aprilu 2020. poricao da je došlo do simulacije, rekavši da “ovo nismo simulirali, nismo ti radili, pa se stoga zdravstvena i ekonomska politika nalaze na nepoznatom terenu.” U članku za National Herald India, Norbert Häring ističe Gejtsovu očiglednu zaboravnost, navodeći:

Istina je da bi se, da se malo manje stavilo na manipulaciju mišljenjem, više pažnje moglo posvetiti zdravstvenoj i ekonomskoj politici. Jedan od četiri sastanka bio je u potpunosti posvećen ovome. Ali, raspravljalo se o zdravstvenim i ekonomskim politikama. Gejts to teško da je zaboravio.
Video zapis o kontroli javnog mnjenja najzanimljiviji je jer pomaže u perspektivi napora u tom smislu, koje trenutno doživljavamo. Jedan učesnik nam govori da Bil Gejts finansira rad na algoritmima koji pročišćavaju informacije na platformama društvenih medija kako bi bili sigurni da ljudi mogu verovati informacijama koje tamo pronađu.

Gejts je takođe izbrisao druge dokaze u kojima se istina vraća kako bi ga progonila. Primer: proveravači činjenica koje finansira Gejts žestoko su porekli tvrdnje da je Gejts ikada rekao da će nam trebati pasoši za digitalnu vakcinu, predstavljajući to kao još jednu ludu teoriju zavere.

Ali Gates je to rekao u junu 2020. na TED razgovoru. Neko je upravo izmienio tu specifičnu izjavu iz svog govora nakon što je citat počeo da kruži društvenim medijima. U članku od 11. decembra 2020., Defender je predstavio dokaz.

Proveravači činjenica takođe odbacuju tvrdnje da će se subdermalni mikročipovi ili digitalne tetovaže na kraju koristiti za praćenje nas, ali kako je primetio The Defender, Gates je naručio MIT da razvije sistem za bojenje kvantnim tačkama koji se može ubrizgati za “tetoviranje” medicinskih podataka na vašem telu, i ima patentiranu tehnologiju koja koristi ugrađene biosenzore koji prate telesnu i moždanu aktivnost i vezana je za sistem kripto valute.

Takođe je uložio desetak miliona u mikročipove sa sistemima za daljinsko upravljanje lekovima i vojnim izvođačima koji prate pandemijske infekcije i usklađenost sa vakcinama. On takođe ima više od milijarde dolara ulaganja u 5G satelite za video nadzor i 5G antene. Kada sve ove stvari spojite, Gejtsovi planovi počinju da dobijaju prilično zloslutan osećaj.

Gates Najvidljivija Figura Moderne Tehnokratije

Bilo da je unapred planirano ili ne, pandemija COVID-19 očigledno se koristi za uvođenje vrlo kontroverznih promena koje nepogrešivo izgrađuju totalitarnu vlast, uključujući privatno preuzimanje vlasti putem javno-privatnog partnerstva.

Nadzor je postala najveća profitabilna industrija na planeti, a celo vaše postojanje sada je usmereno na profit. Među onima koji će najviše profitirati je sam Bil Gejts. Vreme ističe. Da bismo imali ikakvu šansu da to zaustavimo, moramo razumeti svoju putanju i ujediniti se da promenimo kurs koji su nam Gejts i drugi poput njega zacrtali.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/Technocracy

O uredniku

Elena Čakar