Sve vesti Svet

Dr Piter Mekala: Prava svrha COVID-a 19 i same krize je GLOBALNA SVETSKA VLADA

Dr Piter Mekala: Prava svrha COVID-a 19 i same krize je GLOBALNA SVETSKA VLADA

Dr Piter Mekala je u petak (20. maja) skicirao ono za šta veruje da je prava svrha izazvane COVID-19 „medicinske krize“: globalna svetska vlada.

„Ono što sada vidimo je korišćenje vakcina kao put ka globalnoj usklađenosti ljudi. Potčinjavanje celokupne svetske populacije u isto vreme, istim metodom. Da naša prava budu povezana sa krajem hipodermične igle“, izjavio je Mekala, renomirani lekar i pozanti pisac i govornik, tokom konferencije Better Vai održane u Bathu u Engleskoj ovog vikenda.

Od ranih faza COVID-19, Mekala je redovno govorio o opasnostima injekcija mRNA COVID-19, kao i o suzbijanju efikasnih ranih tretmana koji su bili odbačeni od medicinskog “establišmenta”.

Nova HISTERIJA- Za 24h SZO i Klaus Švab otvaraju VRATA PAKLA

Tokom konferencije u petak, rekao je prisutnima da je neposredno pre svog gostovanja u čuvenom podkastu kod Džoa Roganu, samom Roganu dao primerak nedavno objavljene knjige koju je napisao zajedno sa Džonom Likom, pod naslovom „Hrabrost da se suočimo sa COVID-om 19: Sprečavanje hospitalizacije i smrti Dok se borimo protiv bio-farmaceutskog kompleksa.”

On je objasnio da se knjiga „bavi zločinom zabranjivanja ranog lečenja“,i pravom poentom današnjice čiji je „sastavni deo stvaranje straha, patnje, hospitalizacija i smrti kako bi se svet pripremio da prihvati masovnu vakcinaciju“.

NultaTačka