Sve vesti Svet

DR. ROBERT MALONE JOŠ JEDNOM UPOZORAVA RODITELJE DA RAZMISLE DVA PUTA PRE NEGO ŠTO VAKCINIŠU SVOJU DECU

DR. ROBERT MALONE JOŠ JEDNOM UPOZORAVA RODITELJE DA RAZMISLE DVA PUTA PRE NEGO ŠTO VAKCINIŠU SVOJU DECU
Pisao Elena Vuk

Dr Robert Malone, virusolog i imunolog koji je značajno doprineo na razvoju tehnologiji mRNA vakcina, uputio je snažan oprez onima koji žele da im se deca vakcinišu protiv COVID-19.

“Razmislite dvaput pre nego što vakcinišete svoju decu. Jer ako se nešto loše desi, ne možete da se vratite i kažete, ‘upu, želim da vratim sve'”, rekao je Maloun za program EpochTV “American Thought Leaders” u intervjuu, čiji je prvi deo premijerno prikazan u nedelju.

Takođe je rekao: „Jasno je da roditelji treba dvaput da razmisle o vakcinisanju svog deteta“, dodajući da se mogu desiti ozbiljni neželjeni događaji koji mogu biti „toliko ozbiljni da vaše dete završi u bolnici“.

Malone je primetio da u pogledu miokarditisa, „postoje dobre šanse da, ako vaše dete primi vakcinu, neće biti oštećeno, neće pokazivati ​​kliničke simptome, (ali) može imati subklinička oštećenja .”

VAKCINA SPASAVA? NOVINAR KOJI JE POKRENUO AFERU PROTIV ĐOKOVIĆA IZNENADA PREMINUO

„Ali, pitanje je da li želite da iskoristite tu šansu sa svojim djetetom? Jer ako izvučete kratku slamku i vaše dijete je oštećeno, većina ovih stvari, ako ne i sve, su nepovratne. Ne postoji način da se to popravi”, rekao je.

I stalno dobijam ove mejlove: ‘Doktore, doktore, šta da radimo? Ovo se dogodilo.’ I da kada se jednom dogodi, postoji… ne možete se vratiti, ne možete ponovo sastaviti Humpty Dumpty-ja.

Ukazao je na informacije prikupljene na njegovoj web stranici, koje uključuju listu recenziranih studija u vezi s neželjenim događajima vakcine protiv COVID-19 kod dece, od kojih je glavni miokarditis. Web stranica takođe uključuje zbirku izveštaja o neželjenim događajima, kao i izveštaje o smrti u pedijatrijskoj zajednici, koji se dostavljaju Sistemu za prijavu neželjenih događaja vakcine (VAERS).

“Oni su tamo kao veze do VAERS baze podataka i ako kliknete na njih, možete videti stvarni VAERS izveštaj koji je podneo lekar koji kaže da se to dogodilo”, rekao je Malone.

I možete sami doneti odluku o tome mislite li da je to povezano s vakcinom ili ne. Dakle, svi ti podaci su tu.

Jedna stranica na Maloneovoj web stranici upućuje na rad objavljen u časopisu Toxicology Reports u kojem autori primećuju, koristeći podatke američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), da su normalizovani podaci o smrti od COVID-19 po glavi stanovnika „zanemarljivi kod dece ”, dok su smrtni slučajevi nakon vakcinacije protiv COVID-19 “mali, ali nisu zanemarljivi kod dece”.

Za decu su šanse za smrt od COVID-19 zanemarljive, ali šanse za ozbiljnu štetu tokom života od toksičnih inokulacija nisu zanemarljive”, napisali su autori u radu pod naslovom “Zašto vakcinišemo decu protiv COVID-19 ?

Maloneovo poslednje upozorenje dolazi nakon što je sredinom decembra 2021. godine izdao pripremljenu izjavu usmerenu na roditelje, u kojoj je rekao da će se u vezi s vakcinama protiv COVID-19 baziranim na mRNA, “u ćelije vaše dece ubrizgati virusni gen” koji “tera telo vašeg djeteta da proizvodi toksične spike proteine.”

Ovi proteini često uzrokuju trajna oštećenja kritičnih organa dece, uključujući njihov mozak i nervni sistem, njihovo srce i krvne sudove, uključujući krvne ugruške, njihov reproduktivni sistem, a ova vakcina može izazvati fundamentalne promene u njihovom imunološkom sistemu.

Malone se oštro protivi obaveznim vakcinama protiv COVID-19 za decu. On je glavni naučni službenik i regulatorni službenik za The Unity Project(Projekat Jedinstvo), pokret koji nastoji da se odupre obaveznim vakcinama protiv COVID-19 za decu K-12.

Stav Projekta Jedinstvo je zasnovan na logici informisanog pristanka naspram prisilne vakcinacije, da se ovabeze ne bi trebali dogoditi”, rekao je Malone za EpochTV. „Država ne treba da se nameće porodici. Odluke su na nivou roditelja, a ne na nivou države ili školskog odbora. Školski odbori i škole i nastavnici nemaju pravo razumeti i tražiti medicinske informacije o svojim učenicima, što je nezakonito. Pa ipak, to se radi stalno. I učenici se maltretiraju ako nisu primili vakcinu protiv covid-a.

Malone je takođe predsednik Međunarodne alijanse lekara i medicinskih naučnika, grupe od 16.000 stručnjaka koji su potpisali deklaraciju u kojoj se kaže da zdrava deca „neće biti podvrgnuta prisilnoj vakcinaciji“.

“Mandati su nezakoniti na osnovu Nirnberškog kodeksa, Helsinškog sporazuma, Belmontovog izveštaja”, rekao je Malone.

Ovo su i dalje bili nelicencirani proizvodi, dostupni su samo uz odobrenje za hitnu upotrebu… Ovo nisu licencirani proizvodi i nametnuti su vašoj deci i nose rizike. A mediji, svojom cenzurom i Big Tech, blokiraju vašu sposobnost da čak i saznate koji su to rizici kako biste sami mogli doneti informisanu odluku za svoju decu. To je veliki zločin po mom mišljenju.

Nulta Tačka/TheEpochTimes