Srbija Sve vesti

Država uradila sve da ih spreči! Dr Nestorović, Dr Račić i Dr Ševarlić ne idu na izbore

Država uradila sve da ih spreči! Dr Nestorović, Dr Račić i Dr Ševarlić ne idu na izbore
Pisao Elena Vuk

Čuveni trojac u sastavu, Prof. dr Branimir Nestorović, Prof. dr Miladin Ševarlić i Prof. dr Alek Račić neće se pojaviti na predstojećim parlamentarnim izborima, o detaljima i razlozima više informacija možete dobiti u nastavku teksta.

Saopštenje za javnost:

Poštovani građani,

U najboljoj nameri, a radi duhovnog i biološkog očuvanja srpskog naroda, kao stručno afirmisana lica priključili smo se tekućim predizbornim aktivnostima.

Zahvaljujemo svima širom Srbije koji su nam dali podršku i videli snagu i ljude koji mogu da pokrenu promene za dobrobit svih građana, posebno socijalno ugroženih, ekonomski razvlašćenih i osiromašenih, kao i onima koji su prešli i po nekoliko stotina kilometara da bi pronašli mesto na kome mogu overiti svoj potpis podrške. Zahvaljujemo i “štedišama“ koje su u uslovima energetske krize isključivali struju na mestima gde je trebalo da overavamo potpise podrške.

Zahvaljujemo se i svim notarima i overivačima koji su udarnički radili i nisu gledali na radno vreme, onima koji su izrazili spremnost da nam pruže svoje usluge posle izbora, kao i onima koji su nas na vreme obaveštavali da su se iznenada i kolektivno razboljevali i tako sprečili da prenose zarazu potencijalnim potpisnicima podrške. Posebnu ‘’zahvalnost’’ iskazujemo onima koji su neistinito obaveštavali notare i overivače, u naše ime, da više nisu potrebni i da je sav posao uspešno okončan, te ste Vi, poštovani građani, zbog toga nailazili na zatvorena vrata.

Sa poštovanjem i zahvalnošću svima koji su verovali i dalje veruju u nas!

Prof.dr Branimir Nestorović, Prof.dr Miladin Ševarlić i Prof.dr Alek Račić

Nulta Tačka/Srbin.Info