Sve vesti Svet

DVA DANA NAKON ŠTO JE OBJAVIO DA IMA COVID I DA KORISTI IVERMEKTIN KAO TERAPIJU, POZNATI VODITELJ DŽO ROGAN NEGATIVAN NA TESTU!

Nakon što su ga mejnstrim mediji ismejavali zbog uzimanja lekova za uklanjanje parazita, podkaster i UFC komentator, Džo Rogan ponovo je do ludila doveo neprijatelje, objavivši foto dokaz da više nema koronavirus.

,,Danas- negativan test”, objavio je on sinoć na svom instagram profilu, uz fotografiju testnog uređaja koji pokazuje odsustvo SARS- CoV2.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Joe Rogan (@joerogan)

Poznati voditelj Džo Rogan poznat po svojim komentarima UFC-a i intervjuima sa raznim gostima u sredu je izazvao opštu bes mejnstrim medija- ne toliko zbog toga što je rekao da je pozitivan na virus, već zbog objavljivanja svih lekova koje je koristio da to prevaziđe.

,,Sve smo stavili na pult, sve vrste lekova. Monoklonska antitela, ivermektin, Z pack, prednizon- sve. Dobio sam i NAD drop (infuziju), radio sam to tri dana zaredom i evo nas u sredu, osećam se odlično”, rekao je Rogan.

Spominjanje invermektina, leka koji je osvojio Nobelovu nagradu i koji široko koristi u celom svetu za lečenje parazitskih infekcija, posebno je podsticajno jer nijedno službeno medicinsko telo nije u potpunosti odobrilo njegovu upotrebu za lečenje COVID-a 19. Mnogi mejnstrim mediji pokušali su da ponize Rogana rekavši da je koristio ,,marveni lek”.

Nacionalni javni radio (NPR) na primer, opisao je Rogana kao nekoga ko je ,,odbacio vakcine protiv COVID-a” i prepustio se ,,nedokazanim tretmanima”, nazivajući ivermektin ,,lekom protiv glista za krave za kojeg je FDA rekao da ne sme da se koristi”.

Korportaivni mediji su sasuli salvu kritika na Roganov potez. Pisac Walter Kirn je rekao da je Rogan počinio ,,neoprostiv zločin jer se prilično brzo oporavio od COVID-a”.

Rogan je izazvao bes establišmenta tvrdeći da mladim i zdravim ljudima možda neće biti potrebne vakcine protiv Covida i da nikoga ne treba prisiljavati da ih uzima. On je u više navrata pozvao ljude da se doborovljno vakcinišu ali se uvek protivio obaveznoj vakcinaciji.