Sve vesti Svet

DVE DOZE VAKCINE ĆE SE RAČUNATI KAO DA NISTE PRIMILI NI JEDNU?! BRITANCI KOJI SU PRIMILI DVE DOZE NAKON 6 MESECI MORAĆE U KARANTIN…

Iz Asocijacije britanskih putničkih agenata (ABTA) u saopštenju navode da nisu zabrinuti zbog medijskih natpisa da bi buster doza vakcine protiv kovida 19 uskoro mogla biti obavezna za putovanja bez karantina u Evropu i druge zemlje.

Na britanskom The Mail of Sunday su 15. avgusta citirali izvor iz vlade koji sugeriše da će treća doza vakcine – primenjena šest meseci nakon druge, uskoro biti potrebna onima koji putuju u inostranstvo. Isti izvor je naveo da će „Britanci koji su primili treću dozu, imati ažurirane sertifikate“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mario ZNA (@mariozna_official)

Ako bi se tako nešto desilo, oni sa dve doze neće biti tretirani isto, što bi moglo da rezultira karantinom po povratku sa puta. Međutim, navodna regulacija je još uvek na nivou spekulacija.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/SrbinInfo