Sve vesti Svet

Džo Bajden u velikom problemu koji košta 5,2 miliona dolara! Predsednik znao za Hanterove dilove sa Kinezima

Džo Bajden u velikom problemu koji košta 5,2 miliona dolara! Predsednik znao za Hanterove dilove sa Kinezima

Džo Bajden je pristao da plati pravne troškove sinu Hanteru za njegov posao s kompanijom pod kontrolom kineske vlade, otkrivaju novi mejlovi.

Ovo otkriće povezuje predsednika još bliže s Hanterovim poslovima u inostranstvu, čineći njegove prethodne tvrdnje da o njima nikada nije razgovarao sa svojim sinom, još manje realnim.

Bajden je mogao platiti račune nakon što je zaradio milione dolara kroz svoje i ženine kompanije nakon što je napustio funkciju potpredsednika.

Međutim, prema analizi koju je izvršio DailyMail.com o predsednikovoj finansijskoj evidenciji, 5,2 miliona dolara je neobjašnjivo i da ‘milioni koji nedostaju’ i mejlovi na Hanterovom napuštenom laptopu sugerišu da bi Bajden imao 10% udela u Hanterovom velikom ugovoru sa Kinezima .

Izveštaj Grassleya i Johnsona u septembru 2020. otkrio je 5 miliona dolara deviznih transfera od Hunterovih kineskih partnera kompaniji koju kontroliše predsednikov sin.

Jedan od direktora CEFC-a, Patrick Ho (prijatelj Vuka Jeremića) takođe je platio Hanteru iznos od milion dolara da ga zastupa u procesuiranju u Ministarstvu pravde.

OVO MORATE DA POGLEDATE! VELIKA OTKRIĆA U BUNKERU! NEMA ZABRANJENIH TEMA

Međutim, u audio snimljenom razgovoru pronađenom na Hanterovom laptopu, predsednikov sin je Hoa nazvao ‘jebenim šefom špijuna Kine’.

Činilo se da Patrick Ho zaista ima veze s kineskim obaveštajnim agencijama, budući da je bio predmet naloga Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi (FISA) usmerenog na istragu potencijalnih stranih špijuna.

Ali Hanterova tvrdnja da je Ho bio ‘šef špijuna Kine’ – ili viši kineski obavještajac – nije dokazana.

Uskoro opširnije samo na portalu Nulta Tačka

NultaTačka/DailyMail