Sve vesti Tehnologija

DŽO ROGAN OPTUŽIO GOOGLE ZA „SKRIVANJE INFORMACIJA“ O SMRTNIM SLUČAJEVIMA NASTALIM NAKON VAKCINACIJE

Golijat podcasta Džo Rogan optužio je Google za prikrivanje informacija o smrtnim slučajevima vezanim za vakcinu, rekavši da može pronaći legitimne članke o tome samo kada koristi druge pretraživače.

U razgovoru sa novinarom Aleksom Berensonom, koga su levičarski mediji napali samo zato što je postavljao pitanja o efikasnosti vakcina protiv COVID-a, Rogan je rekao „Šta je izvor svega ovoga? Šta je epicentar sra*a?… Konkretno u mom slučaju, gde kažu, „konjski antiparazitik“. Kao na primer zašto? Ko to radi?”

Berenson je odgovorio: „Dakle, postoje istraživači javnog mnjenja koji se bave fokus grupama“, dodajući „Dakle, kada govore o „konjskom antiparazitiku“, tamo je neko ko troši nekoliko miliona dolara mesečno ili bilo šta drugo da bi uverio javnost da taj lek nije za ljude, to je za životinje. Oni kontrolišu sav taj narativ i to je jedan od razloga zašto sve zvuči tako slično”.

„To je jedan od razloga što sam prestao da koristim Google i za pretraživanje stvari“, nastavio je Rogan dodajući „Oni rade to kako bi kontrolisali informacije“.

„Gledajte, ako sam hteo da pronađem konkretne slučajeve o ljudima koji su umrli od nuspojava povezanih sa vakcinom, morao sam da idem u Duck Duck Go. Nisam ih pronašao na Google-u “, rekao je Rogan.

Dalje je naglasio: „A ja sam kao, u redu, ovo je ludo”. “Vi ljudi krijete informacije. Tražim vrlo specifične ljude i vrlo specifične slučajeve, dobijam veb stranice CDC-a i dobijam članke o dezinformacijama vezanim za vakcine, o vakcinama koje su bezbedne i efikasne, što uglavnom jesu kao što je kikiriki za većinu bezbedan i efikasan”.

Pogledajte:

Tokom istog podcasta, Rogan je pohvalio Tucker Carlson-a zbog razgovora sa levičarima, što je izazvalo neobuzdane optužbe da je za belu nadmoć.

U međuvremenu, nakon što je doktor Sanjay Gupta na CNN-u priznao da je televizijska mreža lagala o Roganu i promovisala lažne vesti da domaćin podcasta uzima konjski antiparazitik, tv mreža je pokušala da počisti nered udvostručivši napore da dokažu svoj narativ.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I SAŠA BOROJEVIĆ U NEVEROVATNO POUČNOM RAZGOVORU!

Nulta Tačka/InfoWars