Sve vesti Svet

DŽOA ROGANA I LEK IVERMEKTIN PODRŽALI VRHUNSKI BIOLOZI (VIDEO)

Tokom prenosa podcast emisije Joe Rogan Experience, biolozi Heather HeyingBret Weinstein razgovarali su o propagandnoj kampanji protiv leka Ivermektin za kojeg su njegovi pronalazači dobili Nobelovu nagradu.

Nakon što je Rogan prošle nedelje najavio da je koristio kao terapiju Ivermektin za lečenje svog slučaja Covid-a, vodeći mediji su ga napali i tvrdili da je koristio “konjskog dewormer-a”.

Jedan od najboljih Američkih voditelj podcasta i komičar, čak je zapretio tužbom CNN-u zbog neumesnih optužbi.

Odbijajući da se povinuje volji establišmenta, Rogan je razgovarao sa parom biologa o tome koliko je Ivermektin zaista siguran i efikasan.

 

Pričajući o Ivermektinu, Heying je rekla Roganovoj publici: “Doslovno se podrazumeva da ima antibakterijska i antivirusna svojstva i deluje protiv mnogih drugih RNA virusa poput Zike, Denge i žute groznice, a niko o tome ne govori.”

Ona je nastavila, „Pa, nije li tako delotvoran, protiv Covida? Možda, svakako. No, je li opasno? Ne, davan je u stotine miliona doza. I, da li je efikasan? Čini se da je tako, ali sa obzirom na to da je siguran, zašto ga ne koristimo? ”

Zatim je Rogan zamolio goste da se obrate lažnim vestima o ljudima koji pune bolnice i pozivaju na kontrolu “otrova” zbog predoziranja Ivermektinom.

Doktor toksikolog sa kojim je Weinstein razgovarao je rekao da je malo verovatno da iko pati od teških nuspojava zbog predoziranja ovim lekom.

SVE ZBOG ,,KLIMATSKIH PROMENA” HOLANDIJA PREDLAŽE RADIKALNE PLANOVE ZA SMANJENJE STOKE ZA SKORO TREĆINU

U međuvremenu, velike farmaceutske kompanije proizvode inhibitor proteaze sličan Ivermektinu koji traži lek profitabilniji od jeftinog leka koji trenutno proizvodi Merck & Co.

Što se tiče stvaranja novog leka za Covid, Weinstein je rekao: „Ko zna, moglo bi uspeti. Recimo da deluje, a možda i naiđe na manji otpor jer će biti pod patentom i stoga profitabilan, jedno sa čime definitivno neće biti je nešto sa čime imamo dovoljno iskustva da znamo kakve su njegove nuspojave. ”

Sa druge strane, Ivermektin se koristi već 40 godina i primenjuje se oko četiri milijarde puta, što ga čini jednim od najsigurnijih lekova dostupnih ljudima.

Jednostavni razgovori poput ovoga su ono čega se čuvari informacija u establišmentu plaše više od svega.

Na otvorenom bojnom polju ideja, elita se ne može takmičiti sa naukom, podacima i sveobuhvatnom slobodom, pa umesto toga ućutkuje one sa suprotnim gledištima.

Nulta Tačka/InfoWars

O uredniku

Elena Čakar