Sve vesti Svet

EKSKLUZIVNO: Bajdenovi prijatelji u Ukrajini su pripadnici neonacističkog bataljona Azov

EKSKLUZIVNO: Bajdenovi prijatelji u Ukrajini su pripadnici neonacističkog bataljona Azov

Bajdenovi prijatelji u Ukrajini su neki veoma loši ljude. Jedna grupa je bataljon Azov, neonacistička grupa povezana sa nasilnim zločinima nad imigrantima i Romima u Ukrajini.

Prošle nedelje NBC je izvestio o pripremama Ukrajine za rusku invaziju.

U emisiji vesti u ponedeljak uveče, glavni dopisnik NBC-ja za spoljnu politiku Ričard Engel rekao je gledaocima kako se „neke zajednice” u Ukrajini spremaju za rat sa Rusijom tako što „uzimaju stvari u svoje ruke”.

Izveštaj je pokazao kako ukrajinski vojnici održavaju „osnovnu obuku za celu porodicu“, „prvu pomoć“ i „obuku sa oružjem“ maloj grupi stanovnika Mariupolja, uključujući decu i starije. Jedna od njih, 79-godišnja Valentina Konstantinovska, sa AK-47, postala je lice „ukrajinskog otpora“ od strane svetskih medija.

Engel je izostavio činjenicu da je vojna formacija koja je pružala obuku Konstantinovskoj bila neonacistički bataljon Azov, koji se jasno mogao identifikovati po Volfsangelovim oznakama koje su koristile Hitlerove SS jedinice u Drugom svetskom ratu.

Skrivena promocija fašističkih milicija govori više o ratnoj akciji koju predvode SAD protiv Rusije zbog Ukrajine nego stotinu lažnih konferencija za štampu. Sukob ne bi bio rat za „demokratiju“ ili „samoopredeljenje“, već krvoproliće ruske i ukrajinske radničke klase, osmišljeno da razbije Rusiju. Snage krajnje desnice koje su godinama stvarane uz podršku SAD bile bi ključne.

Administracija Obame/Bajdena je prijatelj neonacističke grupe Brigade Azov. To se može videti u ambasadi SAD u Ukrajini 2014. godine.

Ova neonacistička grupa povezana je sa bivšim liderom Ukrajine Petrom Porošenkom. Oni su se okupili na ulicama Kijeva i podigli svoje nacističke zastave. Jedan zastrašujući nasilni član je Maksim Jaroš.

Jaroš je bio na istom letu kao i Porošenko iz Južne Amerike za Evropu. Jaroš se izvukao od odgovornosti za napade na imigrante, Rome i transvestite u Ukrajini. Snimio je sebe tokom svojih napada i ponosi se što je tukao ove nevine ljude. To Bajden podržava u Ukrajini.

Evo snimka koji prikazuje Maksima Jaroša kako napada ženu u Ukrajini počevši od 2.40 minuta (UPOZORENJE nasilne scene).

Ukrajinski neonacisti su takođe identifikovani na američkom Kapitolu 6. januara. Korumpirana istraga od 6. januara nikada nije razgovarala o ovim osobama niti su dobili sudski poziv. Oni su trebalo biti na vrhu liste.

Neo-Nazi Ukrainians, and Forefathers of Antifa, Instigated and Participated in the Capitol Hill Riot Alongside Antifa

Među Bajdenovim saradnicima u Ukrajini su nasilni neonacisti. Šta je pravi razlog za Bajdenove akcije u Ukrajini?

NE PROPUSITE NOVI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I ANA DRAGOVIĆ

Nulta Tačka/GatewayPundit