Sve vesti Svet

EVO KAKO SE TO RADI! OVAKO SU RUSI U MOSKVI STALI NA KRAJ ,,KOVID PROPUSNICAMA”! NISU IZLAZILI NA ULICU!

Građani nisu morali ni izaći iz svojih kuća i protestovati na ulici. Sve što su učinili bilo je da kažu: Nijedna radnja koja mi traži vakcinacionu propusnicu neće od mene dobiti ni dinar.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Pošto je gradonačelnik Moskve Sobjanin uveo korona propusnice, Moskovljani su prosto prestali ići u radnje koje su te propusnice zahtevale.

Najlepše u svemu je što su se vakcinisani solidarisali s nevakcinisanima. U svim radnjama u kojima se tražila propusnica promet je opao skoro na nulu.

Moskovljani se nisu šišali, nisu išli u barove i restorane, nisu išli u bioskope, nisu noćili po hotelima, niti su preduzimali išta drugo za šta se tražila vakcinaciona propusnica.

Vlasnici radnji potom su se počeli obraćati vlastima, besni zbog pretrpljene štete.

EVO ŠTA RADE! NAUČNICI SA IMPERIJAL KOLEDŽA U LONDONU UZGAJAJU DELTA VARIJANTU I ZARAŽAVAJU DOBROVOLJCE ZA 4.500 FUNTI

Potpredsjednik Saveza hotela i restorana Vladimirske oblasti izjavio je da se uvođenje korona propusnica pokazalo kao gore od potpunog zaključavanja.

Tad su preduzeća mogla računati bar na neku vrstu podrške države, a s korona propusnicama toga nema.

Ono što ne baš elitne elite nisu predvidele je da Moskovljani prosto neće hteti da učestvuju u prevari.

Poslovni ljudi bili su toliko besni na gradonačelnika da je Sobjanin 19. jula iznenada i neočekivano objavio da više niko ne mora koristiti vakcinacione propusnice, uz smešan izgovor da je broj slučajeva korone iznenada počeo da opada.

Ali svako je znao šta je istina.

Bio je to slučaj masovne građanske neposlušnosti, a da pri tom građani nisu morali ni izaći iz svojih kuća i protestovati na ulici. Sve što su učinili bilo je da kažu: „Nijedna radnja koja mi traži vakcinacionu propusnicu neće od mene dobiti ni dinar.“

Tako se to radi.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/StanjeStvari