Sve vesti Svet

“Evropska unija klizi u MRAČNO DOBA, generacije će biti u siromaštvu”

"Evropska unija klizi u MRAČNO DOBA, generacije će biti u siromaštvu"

Uprkos činjenici da se blok bori sa teškom energetskom krizom, EU je usvojila zakon kojim se dodatno ograničavaju emisije ugljenika.

Pošto u početku nije uspela proći u Evropskom parlamentu pre dve nedelje, delimično zahvaljujući konzervativnim i populističkim političarima koji su glasali protiv te mere, EU je sada ipak uspela da progura klimatsko ludilo smanjenja emisija ugljenika.

Budući da je implementiran uprkos činjenici da mnoge nacije unutar Unije doživljavaju ogromnu energetsku krizu, jedan europarlamentarac je ovaj potez opisao kao odluku EU koja će proizvesti generacijska siromaštva.

Deo plana bloka ” Fit for 55 ” za smanjenje emisija u celoj Uniji za 55 posto, prvobitno odbijene mere donesene u sredu značajno proširuju režim EU trgovine ugljenikom, za nešto što kritičari tvrde da će rezultirati većim troškovima i za pojedince i za preduzeća.

Ovo je opasnije od VIRUSA i RATA-Kontrola uma kroz APOKALIPTIČNE NASLOVE

“Usvajanjem zakona Fit for 55, Evropski parlament je osudio Evropsku uniju da nema budućnosti, a njene građane na siromaštvo za generacije koje dolaze”, rekao je član EP Cristian Terhes za Breitbart Europe nedugo nakon što je parlament izglasao implementaciju ovih mera.

“Ovaj zakon je deo “ambicioznog” plana Ursule von der Leyen da promeni ponašanje Evropljana kroz veće poreze i cene, kao i više ograničenja”, nastavio je rumunski konzervativac. “Ne samo da će ovaj zakon učiniti EU manje privlačnom za preduzeća, već će i podstaknuti trenutna preduzeća da pobegnu iz EU.”

„Ljudi će ostati bez posla, manje mogućnosti i jedva će spajati kraj s krajem iz meseca u mesec“, rekao je Terhes, dodajući da oni unutar bloka već osećaju cenu „utopijskih snova“ EU.

NultaTačka