Sve vesti Svet

Farmaceutu 3 godine zatvora zbog uništavanja vakcina!

Farmaceutu 3 godine zatvora zbog uništavanja vakcina!

Farmaceut iz Vinskonsina provešće tri godine iza rešetaka nakon što je priznao krivicu za uništavanje nekoliko stotina vakcina protiv COVID 19, proizvođača Moderna.

On je priznao da je pokušao da uništi vakcine, tvrdeći da one nisu sigurne.

Stiven Brandenburg zatvoren je na tri godine i naloženo mu je da plati 83.800 dolara odštete svom bivšem poslodavcu nakon što je namerno uklonio kutiju sa vakcinama iz bolničkog frižidera tokom dve uzatopne noćne smene, krajem decembra 2020. godine, objavilo je ministarstvo pravde u izjavi. Veruje se da je uništio više od 500 doza vakcina.

MOŽDA BI IPAK TREBALO DA PROMENITE ŠIFRU! Hakeri objavljuju čak 8,4 milijardi lozinki. Ovo je najveća dostupna “deponija” lozinki ikada.

Pre nego što je otkriveno šta je uradio, 57 ljudi je dobilo te pokvarene vakcine, koje trebaju da se čuvaju na određenoj temperaturi kako bi bile “učinkovite”.

Tokom izrucanja presude u utorak, Brandenburg je američkom okružnom sudiji Bretu Ludvigu rekao da mu je žao zbog njegovih postupaka.

Vršilac dužnosti pomoćnika glavnog tužioca Brajan Boyton iz Civilnog odeljenja DOJ-a rekao je da su napuri Brandenburga da uništi vakcine za vreme vanrednog stanja ozbiljan zločin.

Brandenburg se u februaru izjasnio krivim po dve tačke optužnice. U svom sporazumu o priznanju krivice, optuženi je priznao da je bio skeptičan prema cepivu Moderna i podelio je svoja uverenja sa saradnicima. Prema policiji Brandenburg je verovao da cepivo nije sigurno i da može promeniti DNK ljudi.

U januaru je u Bostonu jedan domar pokvario 1900 doza vakcina Moderna nakon što je isklučio zamrzivač u apoteci. Oh, ti smotani Amerikanci.