Sve vesti Svet

FAUČI DANAS POZIVAO DA SE UVEDE OBAVEZNA VAKCINACIJA PROTIV COVID-A: “DOŠLO JE VREME”

Pisao Elena Vuk

Nakon što je FDA u potpunosti odobrila Pfizer-ovu vakcinu protiv virusa COVID-a, Entoni Fauči je putem svoje stalne propagandne platforme CNN-a odmah izdao dekret da je vreme za obavezne vakcine širom Amerike.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Fauči je izjavio: „Bilo je neko ispitivanje koje je pokazalo da je oko 30% ljudi koji nisu anti-vaks, samo čekaju da dobiju ono što su smatrali da je pravi konačni pečat odobrenja, koje smo upravo dobili danas sa proizvodom kompanije Pfizer.“

On je nastavio: „I tih 30% kaže da će se, kada se to dogodi, osećati vrlo, vrlo prijatno zbog vakcinacije. Dakle, odmah govorite o 30%. Nadam se da će ispuniti ono što je istraživanje pokazalo. ”

Fauči je dodao: „Oni će dati puno podsticaja i podrške mnogim institucijama i organizacijama i radnim mestima za donošenje obavezne vakcine, a to mogu biti fakulteti, univerziteti, vojska, organizacije koje zapošljavaju mnogo ljudi, neki od njih velike korporacije će reći ako želite lično da radite za nas, morate biti i vakcinisani. ”

Fauči je zatim odbacio slobodu kao naknadnu misao, napominjući: „Znam da poštujem slobodu ljudi, ali kada govorite o krizi javnog zdravlja kroz koju prolazimo više od godinu i po dana, došlo je vreme. Što je dosta – dosta je. Moramo samo vakcinisati ljude. ”

“Ako nastavimo da se zadržavamo, a da ne vakcinišemo one ljude koje bi trebalo da su vakcinisani, ovo bi se moglo odužiti, što bi dovelo do razvoja druge varijante koja bi mogla da zakomplikuje stvari.” Fauči je nastavio da “briljira”.

 

Faučijevi komentari dolaze nakon što je Džo Bajden pozvao više privatnih kompanija da primene donošenja obavezne vakcinacije:

Nulta Tačka/InfoWars