Sve vesti Svet

FAUČI I BAJDEN SVEČANO NAJAVILI Delta soj: On je zarazniji, smrtonosniji a oni koji nisu vakcinisani su ranjiviji nego ikad

FAUČI I BAJDEN SVEČANO NAJAVILI Delta soj: On je zarazniji, smrtonosniji a oni koji nisu vakcinisani su ranjiviji nego ikad

Dok ljudi širom sveta gube strpljenje zbog virusa koji po svakoj prilici, čudnim čudom ne samo da može da preživi tropske temperature već i mutira za to vreme vlade širom sveta uključujući i našu pripremaju građane sa dolazak novog Indijskog soja koji je prekršten u Delta soj, ili varijantu.

Kako god da to zovete ili ste čuli da drugi nazivaju ono što je bitno jeste sinhronizovani dolazak ovog soja u sve zapadne zemlje sveta a sada su se povodom “svečanog” dolaska ovog soja oglasili i predsednik SAD-a, Džozef Bajden ali i Entoni Fauči.

DOK SE VI KUVATE ILI STE OSTALI BEZ POSLA ZBOG KORONE DR KON UŽIVA I ŠALJE TOPLE POZDRAVE SA PLAŽE (FOTO)

Fauči koji je u poslednjih nekoliko nedelja u centru afere vezane za Vuhansku laboratoriju i koji je u SAD-u ali i širom sveta označen kao jedan od glavnih krivaca za pogrešno prognoziranje kretanja i širenja virusa rešio je, bez obzira na pozive da podnese ostavku da se oglasi i upozori amerikance, uz to i ceo svet šta nas čeka.

Naime, on je u svom najnovijem videu izjavio: “Ovako stoje stvari,  Delta varijanta je zaraznija, ona je smrtonosnija, širi se brzo širom sveta.”… te dodao: ostavljajući mlade, nevakcinisane ljude ugroženijim nego ikad.”

Nakon ove izjave, predsednik SAD-a, brže bolje je preneo ove informacije kako bi apelovao na mlade.

Isto se dešava i kod nas. “Mladi, mladi, mladi.” Samo mladi, pa ako su mladi ugroženi, čemu onda festivali, otkažite EXIT, otkažite okupljanja koja ste najavili, pozovite dr Predraga Kona da se što pre vrati sa odmora, uradite nešto? Zašto čekate jesen? Ah, da, znamo zašto.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI