Sve vesti Svet

FAUČI SE TRESE KO PRUT NA SASLUŠANJU PRED SENATOM! SENATOR PAUL GA DOVEO DO TAČKE PUCANJA A SVE U VEZI VUHANA I VIRUSA (VIDEO)

Tokom inače rutinskog saslušanja pred Senatom, senator Rand Paul i dr. Anthony Fauci još jednom su se sukobili oko toga li je najviši savetnik za COVID, predsednika SAD-a Bajdena lagao Kongres kada je još u maju insistirao da NIH nije finansirao eksperiment ,,dobitak funkcije” koji se odigravao na Institutu za virusologiju u Wuhanu. (Fauci je takođe ekspresno odbacio tvrdnju da je COVID 19 možda procurio iz laboratorije)

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Vidno izbezumljeni Fauci u toku saslušanja dobacio je čak i uvredu senatoru Randu Paulu (lekaru) – rekavši mu ,,ne znate šta pričate”. Međutim nakon što se prašina slegla, nekoliko novinara, uključujući novinara Washington Posta, navelo je kako je dr. Fauci u stvari pogrešio. Kao što smo izvestili još u martu mesecu, NIH za koju je dr. Fauci već decenijama zadužen pomogao je u finansiranju istraživanja “dobitka funkcije” koje uključuje koronaviruse slepih miševa (istraživanje je nadzirala Shi Zengli poznatija kao Žena slepi miš) a finansije i radove je sprovodila organizacije Eco Health.

Ova organizacija uzela je novac od Nacionalnog instututa za zdravlje i usmerila ih ka Vuhanu a vođa ove organizacije Dr Peter Daszak imao je direktno zaduženje od strane Svetske Zdravstvene Organizacije da sprovede istragu vezanu za poreklo virusa. Nije mu mnogo trebalo kao neko ko upravlja novcem ka Vuhanskoj laboratoriji da kaže da je virus nastao u prirodi.

Senator Rand Paul je protekle večeri za Fox News izjavio da planira da napiše pismo Ministarstvu pravde i zatraži da se dr. Fauči ispita zbog laganja pred Kongresom. Kako senator kaže Fauči je pokušao da prikrije potencijalnu krivicu u podsticanju i finansiranju istraživanja koja su možda dovela do izbijanja pandemije.

Ono što je ostavilo možda i najveći utisak na jučerašnje saslušanje Faučija svakako jeste činjenica da je Fauči bio više nego nervozan, besan, nekulturan i uplašen.

Pošto se ceo proces snimao te uživo emitovao na više televizijskih kanala u SAD-u mnogi su primetili da se Fauči trese dok ga senator Rand Paul ispituje, da čupa nokte i pokušava da kontroliše nervozu kako se može i videti na snimku.

Da li možda Fauči misli da je napad najbolja odbrana ili je zaista uplašen jednog regularnog saslušanja ili ipak krije nešto što je bitno za celo čovečanstvo?

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”