Sve vesti Svet

FAUČI: SVAKIH 5 MESECI JE POTREBNA NOVA BUSTER DOZA! DECA ROĐENA DANAS MOGLA BI ZA SVOG ŽIVOTA DA BUDU 175 PUTA VAKCINISANA PROTIV COVID-a

Pisao Elena Vuk

Beskrajne dodatne doze vakcine protiv covid-a će značiti gotovo 200 uboda vakcine protiv covid-a tokom prosečnog životnog veka, a farmaceutskim kompanijama doneti neopisivu zaradu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Ove je nedelje Američki predsednik Džo Bajden potvrdio je svoj razgovor sa dr. Entonijem Faučijem o predlaganju pojačanih doza kontraverzne vakcine Pfizer COVID-19 na svakih pet meseci.

Prvobitno, Amerikancima je rečeno da će biti potrebno samo da prime dve vakcine, zatim godišnje po jedna doza pojačivača, zatim na svakih 8 meseci po jedan pojačivač, zatim šestomesečni pojačivači, a sada i petomesečni.

Pod pretpostavkom da se vakcina Pfizer nikada ne daje deci mlađoj od 12 godina, to bi značilo da bi danas rođena deca mogla primiti 175 vakcina protiv COVID-19 tokom prosečnog životnog veka.

Na konferenciji za novinare 27.08.2021., Bajden je raspravljao o pojačanim dozama vakcine protiv covid-a.

“Postavlja se pitanje treba li razmak biti kraći od 8 meseci? Treba li možda proći samo pet meseci? O tome se raspravlja, jutros sam razgovarao sa, uh, doktorom Faučijem ”, rekao je Biden.

 

Prosečnan životni vek u Americi je oko 78 godina a slično je i u Srbiji. To bi bilo u obliku dve doze za koje se prvobitno tvrdilo da će dovoljno biti za vakcinisanje jedne osobe, plus 173 petomesečne dodatne doze vakcine protiv covid-a.

Ako je vakcina Pfizer odobrena za decu mlađu od 12 godina i na kraju se daje bebama kao deo redovnog rasporeda vakcina, to bi moglo značiti da će deca rođena danas primiti čak 187 vakcina protiv COVID-19 i dodatne doze istih za 78 godina života.

Ako bi se prosečni američki životni vek povećao preko 78 godina, kako mnogi predviđaju, broj vakcina bi se povećao sa tim. Ako bi se prosečan životni vek Amerikanaca produžio u ovom veku i popeo do 100 godina, kako predviđaju neki stručnjaci, tada bi dete rođeno danas moglo dobiti čak 240 doza vakcina za zaštitu od COVID-19.

Farmaceutske kompanije koje proizvode vakcine protiv COVID-19, ostvarile su rekordan profit tokom cele 2021. godine, a Moderna je do sada, ostvarila 12 milijardi dolara dobiti, a SEC-a otkriva da kompanija očekuje još više novca od dodatnih doza pojačivača vakcina protiv covid-a.

Bivši predsednik Donald Tramp nedavno je napomenuo da je skeptičan prema dodatnim dozama vakcina protiv COVID-19.

“Ako ste biznismen, reći ćete:” znate šta, dajmo im još jednu priliku, to je još 10 milijardi dolara novca koji dolazi “”, rekao je Tramp, opisujući celu situaciju kao “ludu”. Dodao je: “Onda će oni biti dobri godinu ili dve, i mogu videti videti “natpise na zidu”, mogu videti znakove dolara u njihovim očima.”

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/NationalFile