Sve vesti Svet

FILM TAKERA KARLSONA: MAĐARSKA PROTIV SOROŠA – BORBA ZA CIVILIZACIJU

FILM TAKERA KARLSONA: MAĐARSKA PROTIV SOROŠA - BORBA ZA CIVILIZACIJU

Voditelj Foks njuza Taker Karlson i njegov tim idu u Mađarsku na intervju sa premijerom zemlje Viktorom Orbanom, a tema će biti tajni rat koji, kako se navodi, vodi milijarder DŽordž Soroš u filmu „Taker Karlson Originali: Mađarska protiv Soroša: Borba za civilizaciju“.

Karlson razgovara sa premijerom Viktorom Orbanom, koji ima dugu i komplikovanu istoriju sa Sorošem. Viktor Orban je pohađao Univerzitet Oksford sa stipendijom Soroš fondacije pre nego što je ušao u svet politike.

Uprkos tome što je ušao na univerzitet kao Sorošev štićenik, Orban je brzo stvorio sopstveni identitet kao antikomunista i mađarski nacionalista, odstupajući od Soroševih globalističkih tendencija.

DOMAĆI PROVAKSERI HISTERIŠU PO TVITERU! PORAZBOLJEVALI SE A UREDNO VAKCINISANI: TEMPERATURA 40 J..BEM MU MATER

Orban kaže da je Soroš, čovek sa velikim ekonomskim i političkim dometom, vrsta čoveka koji nikada nije poštovao tradiciju mađarskog naroda. Umesto toga, Soroš je ojačao sopstvena filozofska i ideološka ubeđenja sa ciljem da ih nametne Mađarskoj i širem modernom svetu.

Donacija Nulta Tačka

Za razliku od pretnje Sovjeta i Osmanlija, Soroš i njegova armada neprofitnih organizacija (NVO) koristili su „suptilniji“ oblik ratovanja. Šireći svoja politička mišljenja preko organizacija koje je finansirao, Soroš ih je naterao da nekritički i sa visokim nivoom agresije ponavljaju njegove poruke u medijima širom sveta, kaže Orban.

NE PROPUSITE NOVU PREMIJERU INTERVJUA IZ BUNKERA

Nulta Tačka/Novosti