Sve vesti Svet

Finska premijerka na drogama?! Isplivali snimci na kojima se Sana Marin doslovno “KRIVI” i kleči za vreme žurke (VIDEO)

Finska premijerka na drogama?! Isplivali snimci na kojima se Sana Marin doslovno "KRIVI" i kleči za vreme žurke (VIDEO)

Snimak finske premijerke Sane Marin koju su prijatelji snimali na žurci potvrdilo je navode vezane za njeno blisko prijateljstvo sa predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim i to zbog jednostavnog razloga koji ukazuje na moguće rekreativno konzumiranje narkotika.

Finska premijerka snimljena je kako se “ludo” provodi na kućnoj žurci sa svojim prijateljima gde kleči na kolenima i skače sa strane na stranu kao prosečna narkomanka.

Ovi snimci pokrenuli su lavinu komentara na račun mlade premijerke, još jedne od učenica Klausa Švaba.

Ona je izjavila danas u pokušaju da se be opere da se nije drogirala tokom “lude” žurke u privatnoj kući, dodajući da nije uradila ništa loše kada je raspustila kosu i igrala sa prijateljima.

“Razočarana sam što je to postalo javno. Provela sam veče sa prijateljima. Bilo je zabavno, prilično divlje, da. Plesala sam i pevala”, rekla je Marin u četvrtak finskoj televiziji ILE.

“Nisam koristila drogu, niti bilo šta drugo osim alkohola. Plesala sam, pevala, zabavljala se i radila savršeno legalne stvari”, rekla je Marin, prenosi list Hufvudstadsbladet.

Nije poznato kada je održana zabava, kojoj su navodno prisustvovali Ilmari Nurminen, poslanica iz premijerkine Socijaldemokratske partije i finska pevačica Alma.

Svetski ekonomski forum testira dronove za isporuku vakcina ruralnom stanovništvu u Indiji

Marin – koja je u decembru 2019. postala najmlađa premijerka Finske ikada – rekla je da svoje slobodno vreme provodi sa prijateljima kao i drugi njenih godina i da namerava da nastavi da bude ista osoba kao i ranije.

“Nadam se da je to prihvatljivo. Živimo u demokratiji i na izborima svako može da odlučuje o ovim pitanjima”, rekla je ona, prenosi ILE.

U decembru se javno izvinila nakon zabavljanja po noćnim klubovima do 4 sata ujutro, a da pri tom nije ponela službeni telefon zbog čega je propustila upozorenje da je bila u kontaktu sa osobom pozitivnom na Covid-19. Njen test na korona virus navodno je ipak bio negativan.

NultaTačka