Srbija Sve vesti

Frka posle Litija! Đuka Pfizer traži da organizatori ili država OTKAŽU EVRO PRAJD!

Frka posle Litija! Đuka Pfizer traži da organizatori ili država OTKAŽU EVRO PRAJD!

Član Predsedništava Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović pozvao je organizatore Evroprajda u Beogradu da otkažu tu manifestaciju, ili da, u suprotnom, država razmisli da je zabrani jer je to periferna tema u situaciji kad, kako je rekao, imamo ozbiljnu sitauaciju na Kosovu.

„Ako već ova gospoda iz Evroprajda neće to da otkažu zamolio bih državu da razmisli da li ona to da otkaže, jer besmisleno je da se ovde pravi takva tenzija oko periferne, idiotske teme. Molim organizatore da odustanu od tog skupa. Ajde da se ne lažemo, 90 odsto ljudi i više je protiv i nemojte da pravimo nešto što zaista nema nikakvu podršku i neće nikad imati nikakvu u ovom društvu“, rekao je Đukanović za TV Hepi.

On je istakao da je protiv Evroprajda, ali mu „ne pada na pamet da otežava svojoj državi i da pravi dodatnu muku tako što će to da ističe kao najvažniju temu“, navodeći i da neki, pominjući Dveri i Zavetnike, žele da uberu političke poene na njoj.

Gejevi iz Srbije mole državu da preduzme mere zbog MAJMUNSKIH BOGINJA: zahtevaju vakcinaciju

„Molim ove licemere iz Evropske unije (EU) koji nam to nameću – probajte to u Varšavi da napravite. Nego znate koliko je strašan uticaj Rimokatoličke crkve koja nikad to neće dopustiti, a Poljska je članica EU. Idite tamo da napravite“, rekao je Đukanović.

Ili, dodao je, „ako već hoćete demokratiju na Balkanu probajte da to napravite u Sarajevu“.

„Pa što samo u Beogradu i samo želite nas da maltretirate nametanjem te teme. Pa ako se slučajno zabrani da onda pritiskate Srbiju i kažete ne poštujemo ljudska prava“, naveo je Đukanović.

NultaTačka/Mediji