Sve vesti Svet

FRKA U FAJZERU! Evo kako se farmakomafija priprema da izbegne odgovornost nakon što se prikaže dokumentacija o ispitivanju vakcine

FRKA U FAJZERU! Evo kako se farmakomafija priprema da izbegne odgovornost nakon što se prikaže dokumentacija o ispitivanju vakcine

Pfizer tiho daje upozorenje da nepovoljni predklinički, klinički ili bezbednosni podaci mogu uticati na njihovo poslovanje u ovoj godini.

Pre dve nedelje, FDA je molila teksaškog sudiju da odloži predaju prve mesečne serije od 55.000 stranica podataka o ispitivanju vakcina protiv Covid-19 koje je Pfizer dostavio agenciji. Prvobitno, agencija je trebalo da dostavlja samo 500 stranica mesečno.

Sada, Pfizer – koji je upravo prognozirao 54 milijarde dolara prodaje u vezi sa Covid-om u 2022. godini, izgleda da očekuje neke loše vesti, o čemu svedoči nekoliko “crvenih” promena u njihovim izveštajima o zaradi u četvrtom kvartalu.

Kako Keli Braun iz Rubicon Capitala primećuje na Tviteru, promene se usredsređuju na otkrivanje nepovoljnih bezbednosnih podataka.

Na primer, u četvrtom kvartalu su dodali: „ili dalje informacije u vezi sa kvalitetom pretkliničkih, kliničkih ili bezbednosnih podataka, uključujući reviziju ili inspekciju“.

Braun napominje da Pfizer sada ističe “zabrinutost u pogledu integriteta kliničkih podataka…”

Kompanija takođe napominje da Covid-19 može „postati manje ozbiljna bolest ili manje rasprostranjen, ili može potpuno da nestane“.

Šta je iza zavese, Pfizer?

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI VIDEO NA KANALU MARIO ZNA! IDEMO DO KRAJA

Nulta Tačka/ZeroHedge