Stav Sve vesti

Geisterfahrer Geist Novo Normalne Nemačke- C J Hopkins: Rajh je poludeo!

Geisterfahrer Geist Novo Normalne Nemačke- C J Hopkins: Rajh je poludeo!

Dakle, zvanično je. U sredu, 24. avgusta, stvaljen pečat Bundestaga  na Novo normalnu Nemačku kroz  poslednju vladinu reviziju takozvanog „Zakona o zaštiti od infekcije” (tj. Novi zakon o omogućavanju nove normalne Nemačke ), dozvoljavajući nastavak progona „nevakcinisanih” , obavezno nošenje maski  (tj. simbol ideološke usklađenosti Novog Normalnog Rajha u celom svetu), zabrana protesta protiv Nove Normalnosti (tj. nove zvanične ideologije Nemačke ), i niz drugih „hitnih mera“.

Ove „hitne mere“ su navodno osmišljene da zaštite nemački narod od „pretnji po zdravlje“ koja (a) ne postoji; (b) velika većina drugih zemalja u Evropi i ostatku sveta je konačno priznala da ne postoji; (c) nikada nije postojao; i (d) čak ni najfanatičniji Kovidijanski kultisti još uvek ne mogu da se pretvaraju da predstavljaju verodostojan argument za postojanje, a da ne zvuče kao osobe sa teškim kognitivnim oštećenjima.

Na primer, Karl Lauterbah (koji je iz nekog razloga još uvek zvanični ministar zdravlja Nemačke, uprkos činjenici da je svakodnevno lagao javnost i raspirivao mržnju prema „nevakcinisanim“ poput oživljenog leša Jozefa Gebelsa više od dve godine) objasnio zašto Nemačka gura napred svoj plan da prinudno „vakciniše“ celokupno stanovništvo, iznova i iznova.

Prema Lauterbachu, „vakcine“ izazivaju kod „višestruko vakcinisanih“ osoba simptome bolesti brže nego kod nevakcinisanih, njihove višestruke „vakcinacije“ su osmišljene tako da se brže zaraze od „nevakcinisanih“, tako da ostaju kod kuće, te će tako pomoći da se „ograniči pandemija“. (Ludilo)

OK, u ovom trenutku, znam da se verovatno pitate, „zašto nemački narod nije zahtevao uklanjanje ovog očigledno poremećenog klovna sa funkcije?“ Pa, nažalost, nije problem samo Karl Lauterbach. Tu su i Olaf Šolc, nemački kancelar, Marko Bušman, ministar pravde, i ostatak vlade Nove normalne Nemačke, i velika većina nemačkog naroda, koji izgleda da su spremni da se ponašaju kao da svet nikada nije postojao dok bezumno slede naređenja, ma koliko apsurdna bila.

Na primer, ako letite u Novu normalnu Nemačku iz neke druge zemlje u kojoj preovladava stvarnost, u trenutku kada vaš avion uđe u nemački vazdušni prostor, od vas se traži da nosite masku, i to ne bilo koju staru masku, već FFP2 filter za lice kako je definisano standardom EN 149, za koji je “dokazano” da vas štiti od BA.5 varijante Omicron varijante SARS CoV-2 varijante (tj. originalne Covid-19 varijante).

Naravno, ova obaveza se ne odnosi na vladine zvaničnike i njihove glasnogovornike u nemačkim medijima, čiji je čitav avion upravo preleteo iz Nove Normalne Nemačke u Novu Normalnu Kanadu i nazad bez nošenja maski.

I to je samo jedan od brojnih primera fašističkog duha koji je zavladao zemljom u koju sam svojevoljno emigrirao pre skoro tačno 18 godina, a koju sada više ne prepoznajem. Evo još jednog, koji će vam prevrnuti stomak. To je video snimak oficira Deutsche Bahn Gestapoa (novostvorena zvanična pozicija ranije poznata kao „kondukter“)  koji daje naređenja ženi bez maske, iznova i iznova, kao u Spilbergovom filmu, a zatim konačno fizički napada ženu…

Mislim da će to biti dovoljno u pogledu primera atmosfere ovde u Novoj Normalnoj Nemačkoj.

Sada, verovali ili ne, pokušao sam da nemačkom narodu dam korist od sumnje (tj. kao narodu) tokom poslednje dve i po godine. Naravno, povremeno sam uporedio njihovo ponašanje sa ponašanjem nemačkog naroda tokom njihove neugodne (tj. nacističke) prošlosti, i uporedio sam evoluciju Nove normalne Nemačke sa ranim danima nacističke Nemačke…

OK, više puta, ali sam naglasio da ovo uznemirujuće fašističko, bezumno ponašanje nema nikakve veze sa nemačkim karakterom samim po sebi, jer smo videli da identično uznemirujuće fašističko, bezumno ponašanje koje sledi izbija u zemljama širom sveta. svetu, ali, u ovom trenutku, ako nemački narod nastavi da se ponaša uznemirujuće fašistički, bezumno, na način koji prati naređenja dok ljudi širom ostatka sveta žive svojim svakodnevnim životom, a da ne moraju da pokažu svoje „ausvajze o vakcinaciji“ nekom nasilniku da bi im se dozvolilo da uđu u kafić i popiju jebenu šoljicu kafe… ako su Nemci voljni da to nastave da rade (tj. ponašaju se na gorepomenuti bezumno fašistički, obožavajući autoritet, zastrašujući način i budu ismevani od strane sveta) , neću više biti tako fin.

Nazvaću ih pogrdnim imenima. Preispitaću njihov karakter kao naroda.

Nadam se i molim se da to ne moram da radim. Imamo oko mesec dana pre nego što nova „ograničenja“ stupe na snagu. Što je dovoljno vremena da nemački narod ustane i stavi tačku na sve ovo. Moji nemački prijatelji su me uveravali da nemački narod to neće učiniti, ali šta da kažem? Ja sam beznadežan optimista.

U svakom slučaju, obaveštavaću vas… osim ako, naravno, ne budem uhapšen zbog „delegitimizacije demokratske države” ili „relativizacije Holokausta”, ili šta već.

U međuvremenu, uživajte u kraju leta i ne brinite previše o tome šta se dešava ovde u Novoj Normalnoj Nemačkoj, ili u Novoj Normalnoj Kanadi , ili Novom Normalnom Vašingtonu , ili bilo gde. Sada je sve gotovo, uglavnom, zar ne, cela noćna mora Nove normale, zar ne?

NultaTačka/CJHopkins