Sve vesti Svet

GLOBALISTIČKA ELITA ULAZI U ZEMLJE BEZ COVID PASOŠA DOK ,,OBIČNI SMRTNICI” NE MOGU NI DA SE KREĆU! SUOSNIVAČ GOOGLE-a MOŽE ŠTA GOD POŽELI, TI NE!

Elita ima svoja pravila usred pandemije.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Suosnivač Google-a i milijarder Larry Page, koji se izolovao od ostatka sveta kupujući udaljena ostrva Fidžija, dobio je pristup za ulazak na Novi Zeland, dok je praktično svima ostalima bio zabranjen ulazak u zemlju.

Page je navodno ranije ove godine zatražio lečenje za svog dvanaestogodišnjeg sina u glavnom gradu zemlje Aukland-u.

Iako je čak i građanima Novog Zelanda i stanovnicima zemlje bio zabranjen ulazak, a da se nisu suočili sa mnoštvom ograničenja, uključujući i dve nedelje provedene u državnom karantinskom objektu, Page-u je bilo dozvoljeno da samo uđe.

 

On čak nije ni državljanin te zemlje, pa ga je trebalo odbiti prema vladinim ograničenjima. Međutim, čini se da je Page dobio odobrenje od Ministarstva zdravlja ili okružnog zdravstvenog odbora da se odrekne pravila.

Novozelandski ministar zdravlja Andrew Little potvrdio je da je Page-u odobren ulazak u zemlju nakon leta od 1300 milja sa Fidžija sa sinom u januaru radi hitne medicinske pomoći.

Novinari su postavili ministru pitanje; da li su oni nakon ulaska u zemlju prošli karantin? Ali su ostali bez odgovora.

Novozelanđani koji žive u inostranstvu su besno odreagovali, jer se mnogi nisu uspeli vratiti u svoju domovinu da posete svoje porodice.

“Vlada ima pitanja na koja treba odgovoriti zašto je milijarderu Google-ovom suosnivaču Larry Page-u dopušteno da uđe na Novi Zeland kada razdvojene porodice ne mogu proći granicu”, naglasio je David Seymour, lider opozicione stranke na Novom Zelandu.

Page je jedan od mnogih elitista milijardera koji su se odvojili od ostatka sveta na luksuznim privatnim ostrvima, dok je ostatku sveta zabranjeno da putuje normalno.


Page se sakrio na izolovano ostrva na Fidžiju kako bi izbegao turiste kojima nije dopušten ulaz.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/InfoWars

O uredniku

Elena Čakar