Sve vesti Svet

GLUPOST NE BIRA KAO I BOLEST! NOVINAR ZA ,,GUARDIAN”: ,,NEDOSTAJAĆE MI ZAKLJUČAVANJE, NAKON FAJZERA PREPLAVILE SU ME EMOCIJE”

Novinar Michael Venutolo – Mantovani napisao je članak za Gardijan u kojem je rekao: ,,Nedostajaće mi zaključavanje”, tugujući za vremenom koje je u crno zavila ceo svet.

Da, dobro ste pročitali

,,Kada sam početkom aprila izašao iz masivnog konferencijskog centra u svom gradu, primio sam drugu dozu Fajzera te me je preplavila emocija. Puzajući iza osećaja radosti i iščekivanja, osetio sam čudno mrvicu tuge koje se sve do kuće nisam mogao osloboditi. Kada sam ušao u svoju kuću, moj trogodišnjak mi se zaleteo u naručje, pogodilo me je to”- napisao je Mantovani.

,,Pomislio sam, nedostajaće mi zaključavanje, shvatio sam to u neverici.”

Novinar nastavlja dalje da objašnjava kako ga je ,,smirili ideja o još jednom mogućem zaključavanju ili barem rastućim ograničenjima”, kao odgovor na delta varijantu COVID-a.

VEČERAS OD 20H! MARIO ZNA UŽIVO! BEZ PROPUŠTANJA!

Glavni smisao argumenta je da je zaključavanje dalo Mantovaniju izgovor da uspori, da ne mora da ide u kancelariju i da ima više vremena za svoju porodicu.

To je sve u redu, ali svejedno je mogao to da učini i bez virusa, totalitarnim zaključavanjima koje su uništile bezbroj života, brakova, karijera, malih preduzeća, dovele do naglog skoka samoubistava i uzrokovale neviđen broj smrtnih slučajeva od siromaštva koje sledi kao i od ozbiljnih hroničnih bolesti koje se više ne leče kod ljudi.

Interesantno je to što je ovaj članak naišao na zdrave komentare na društvenim mrežama a onaj koji objašnjava sve jeste ,, da je Montovani gubtnik više vrste”.

Ovo potvrđuje ulogu novinara u COVID propagandi, kao što potvrđuje njihovu odgovornost koju ne smete da smetnete sa uma jer je ona jednaka globalnom zločinu.

Još jedan dokaz je taj da su mnogi ljudi ipak beskičmenjaci, lenštine i da će rado svojevoljno trgovati svojim slobodama bez granica, ali znate kako, neko mora i to da radi.