,,GOVEDINA ĆE POSTATI LUKSUZ POPUT ŠAMPANJCA“: PREDSTAVNICI NAJVEĆIH EVROPSKIH PROIZVOĐAČA MESA

Predstavnici najvećih Evropskih proizvođača mesa kažu da ovakvi proizvodi mogu uskoro da postanu luksuz poput šampanjca zbog kako navode uticaja klimatskih promena- prenosi Danski list Berlingske.

,,Govedina neće moći da se prilagodi klimatskim promenama“ izjavio je Jais Valeur za danski listi. ,,Po svemu sudeći moći ćemo da jedemo govedinu samo onda kada želimo sebe da ,,počastimo“.

Sa druge strane Blumberg javlja da 57% odsto emisija štetnih gasova u prehbrabenoj industriji čine kompanije koje se bave preradom mesa.

NultaTačka/RT

 

Ne propustite

Sledi "održivi" način ishrane! Prasetina u Srbiji ide na 1000 dinara - Afrička kuga radi posao

Sledi „održivi“ način ishrane! Prasetina u Srbiji ide na 1000 dinara – Afrička kuga radi posao

A naša država nastavlja da ispunjava agendu kroz koju se

Ništa iznenađujuće: Ukrajinski vojnici dezertirali tokom obuke u Francuskoj

Više pripadnika elitne ukrajinske brigade „Ana Kijevska,“ koju je Francuska